Programul de autentificare Maserati Classiche

Maserati Classiche

Certificat de autenticitate Maserati: debutează noul program Maserati Classiche.

 Certificarea de autenticitate Maserati

Maserati Classiche a debutat oficial, în urma anunțului făcut anul trecut la evenimentul „MMXX: Time to be Audacious” care a inaugurat noua eră a mărcii. Primul automobil care a primit certificarea de autenticitate Maserati este un Mistral 3700.

Fascinantul Maserati Ghibli a debutat în urmă cu 55 de ani

Maserati Classiche este departamentul care protejează și promovează conservarea și originalitatea patrimoniului auto al companiei. Un serviciu exclusiv de asistență – dedicat clienților și colecționarilor Brandului – care include acum și un proces de certificare a autenticității.

Primul automobil certificat de programul Maserati Classiche este un Mistral 3700, construit în luna martie 1969, în nuanța argintiu Auteuil.

Acest Maserati Mistral a primit un certificat de originalitate în urma unei verificări amănunțite a mașinii (cu peste 300 de verificări efectuate), corelate cu toate documentele deținute de Arhiva Istorică.

Procesul de Certificare

Procesul de Certificare este garantat de un comitet de experți și este oferit pentru mașinile Maserati de peste 20 de ani vechime plus seriile speciale, inclusiv cele din trecutul recent precum MC12 și edițiile limitate Quattroporte.

De asemenea, în program este inclus un serviciu pentru reparații minore și întreținere de rutină, precum și un serviciu de Detailing auto la cerere.

Maserati 105 de ani de istorie

Alături de colecționari și clienți, programul oferă un serviciu pentru a sprijini conservarea mașinilor și restaurarea fiecărui detaliu pentru a se potrivi cu originalul.

Un plan de service dedicat oferă proprietarilor de mașini Classiche, Youngtimer și Speciali posibilitatea de a urmări diferitele etape ale lucrărilor de întreținere sau restaurare efectuate.

Programul Classiche

Următorul pas în Programul Classiche constă într-o serie de servicii majore de asistență, programate pentru 2022 și care urmează să fie oferite chiar de Maserati, și includ piese de schimb „Classiche” dar și asistență pentru restaurare.

Sarcinile principale ale Maserati Classiche includ fabricarea pieselor de schimb care nu mai sunt disponibile pe piață, urmând indicații preluate din schițele originale.

Gama de modele Maserati Biturbo cu 4 uși celebrează 35 de ani

Procesul folosește cea mai bună tehnologie existentă pentru a îmbunătăți fiabilitatea și funcționalitatea componentelor, fără modificări ale aspectului lor estetic.

Certificarea de Autenticitate Maserati

Pe site-ul Maserati Classiche, vă puteți rezerva cererea pentru Certificarea de Autenticitate Maserati și puteți descoperi toate serviciile și detaliile programului, realizate special pentru pasionații mărcii Trident.

În plus, alături de lansarea programului Maserati Classiche, este disponibilă și o nouă colecție Capsule, pentru fanii mărcii.

Colecția îmbină stilul cu tradiția și include piese vestimentare pentru bărbați, femei și versiuni „mini-me”.

Unicatul Maserati 5000 GT Ghia scos la licitație

Designul acordă atenție celor mai mici detalii și personalizărilor care reflectă elementele distinctive și culorile tradiționale ale Maserati Classiche.

Inovatoare prin natura sa, Maserati privește spre viitor, dar nu uită niciodată ADN-ul său de peste 100 de ani de istorie, plin de succese în lumea sportului cu motor și automobile care te fac să visezi și astăzi.