Galeria „Țiriac Collection” poate fi vizitată și virtual cu ajutorul „Țiriac Collection Mobile App”

Galeria Țiriac Collection a lansat o aplicație dedicată pentru smartphone, disponibilă gratuit pentru sistemele de operare iOS și Android. Aplicația prezintă peste  170 de modele auto și moto expuse în spațiul consacrat din Otopeni (Calea Bucureștilor nr. 289).

tiriac-collection-mobile-app_screenshot-1

Aplicația mobilă este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro. Aceasta permite vizitarea virtuală a galeriei și explorarea 360° a exponatelor în exterior, cât și în interior, în cazul celor mai relevante dintre acestea. În plus, toți cei care instalează aplicația pe un device mobil pot asculta sunetul motorului sau al claxonului pentru o serie de exponate selectate și pot afla informații complete despre fiecare model inclus în aplicație.

Odată cu lansarea Țiriac Collection Mobile App, vizitatorii galeriei Țiriac Collection vor beneficia de wi-fi gratuit pentru a descărca aplicația care poate fi folosită și ca audio-guide în incintă, prin scanarea QR Code-urilor afișate în dreptul unităților expuse.  Acest serviciu va fi disponibil de asemenea în autobuzul pus gratuit la dispoziția grupurilor organizate de copii care vizitează galeria.

Totodată, prin crearea aplicației mobile, Țiriac Collection își propune să atragă mai mulți turiști străini, care pot astfel să înțeleagă mai bine unicitatea obiectivului în momentul în care își planifică itinerariul în România.

Procesul de dezvoltare a aplicației a durat aproxmativ trei luni, perioadă în care au fost prelucrate peste 35.000 de imagini și 180 de fișe cu detalii tehnice și descrieri ale mașinilor.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina de facebook a galeriei.