Porsche lansează un parteneriat de durată cu pasionații de golf din România

Porsche Inter Auto România, importator și distribuitor autorizat al mărcii Porsche în România a încheiat un parteneriat cu două locații de golf de top din București, Champ du Golf și GolfRoom.

porsche_champdugolf_124

La nivel internațional, marca germană sponsorizează Porsche European Open, unul dintre cele mai prestigioase turnee de golf europene, organizat anual la Hamburg, pe Eagle Golf Course.

”Golful a început să fie tot mai popular în ultima vreme în România și în special în București, iar pasionații de golf din întreaga lume au o afinitate naturală cu marca Porsche”, a spus Adrian Pascu, Brand Manager Porsche Inter Auto România. ”Am început implicarea noastră în acest sport plin de eleganță cu două locații indoor, în ideea că acestea funcționează pe toată durata anului și oferă condiții excelente de antrenament.”

porsche_champdugolf_134

Marca Porsche va fi prezentă la GolfRoom și Champ du Golf cu evenimente, lansări în exclusivitate, informații și oferte speciale pentru jucătorii de golf.

Situat în centrul Bucureștiului, pe Aleea Alexandru, GolfRoom oferă un spațiu optim de antrenament în extrasezonul de golf, dar și în timpul sezonului, precum și o locație deosebită pentru evenimente private destinate pasionaților de golf. Cele trei simulatoare permit antrenamentele individuale sau în grup pe unele dintre cele mai bune terenuri din lume, cu sau fără antrenor. Începând din această lună, locația va beneficia de un bistrot și de un magazin de vinuri la demisolul clădirii.

porsche_champdugolf_135

În cadrul parteneriatului, toți clienții Porsche primesc cadou un voucher pentru trei lecții de golf cu Alexandru Vlăduți, antrenorul GolfRoom, cel mai bine clasat jucător român de golf din lume. GolfRoom este dotat cu trei monitoare de lansare de la ForesightSports GC2 și HMT, senzori optici care funcționează la 10.000 de cadre pe secundă și măsoară coordonatele mingilor și ale crosei.

Champ du Golf este primul club de golf indoor realizat în România cu ajutorul tehnologiei TrackMan™ și prima Universitate de golf TrackMan™ din sud estul Europei. Pe o suprafață de 2000 mp, acesta oferă 3 simulatoare TrackMan™, fiecare având (5mx3m), cu un Fairway de 7m și 86 dintre cele mai cunoscute terenuri de golf reale, reproduse la o scară 1:1. La fel ca pe un teren de golf real, cu ajutorul Dual Radarelor TrackMan™, jucătorii pot să se antreneze și să-și îmbunătățească tehnica și performanțele în golf.

porsche_golfroom-122

Parteneriatul Porsche cu fanii golfului din România a început cu lansarea modelului Porsche Panamera Sport Turismo și va continua să ofere acestora evenimente speciale și premii constând în experiențe exclusiviste Porsche pentru competițiile în care se vor implica. Astfel, în cadrul turneelor de golf recent organizate – ”Dimitrie Sturdza” (Champ du Golf) și ”Road to Porsche Driving Experience” (GolfRoom), Porsche a acordat câștigătorilor de pe locul I ocazia să testeze automobilele Porsche pe pista de curse din Istanbul, în cadrul programului Porsche on Track.

porsche_golfroom-125