Sunt piesele din dezmembrari de calitate

dezmembrari

Cu totii cautam piese auto ieftine, insa, de fiecare data, intervine problema raportului calitate – pret. Stiai ca cea mai sigura alternativa de piese auto ieftine o dau parcurile de dezmembrari auto? Ele achizitioneaza masini vechi sau avariate in accidente, masini care nu mai pot functiona sau care nu mai pot fi reconditionate.

Astfel, desi pare greu de crezut, o piesa buna, second-hand, de calitate si cu un grad de fiabilitate ridicat poate fi gasita la un pret mic. Alegand piese provenite din dezmembrari, conducatorii auto au siguranta achizitionarii unor piese originale, provenite de la modele similare, chiar din aceeasi serie cu autoturismul proprietate personala, la preturi infime.

Piesele auto din dezmembrari sunt demontate cu grija doar de mecanici auto calificati. Acestea sunt sortate si testate, apoi depozitate in conditii optime, ferite de intemperii. Piesele auto din dezmembrari sunt piese originale, in perfecta stare de functionare. Echipa de mecanici dezmembreaza masinile vechi sau avariate piesa cu piesa. Componentele sunt verificate fiecare in parte, iar cele evaluate ca fiind sigure pentru refolosire vor fi scoase la vanzare in cel mai scurt timp pe piata de piese auto second-hand. Ele sunt vandute cu un pret mai scazut in raport cu cel al produselor noi, dovendindu-se o investitie buna pe termen lung.

De la parcurile de dezmembrari pot fi cumparate elemente exterioare, precum bare de protectie, capota, haion, grila fata, faruri, stopuri, portiere si nu numai. Principalul avantaj al pieselor de la dezmembrari consta in faptul ca se pot gasi piese de caroserie direct in culoarea masinii, economisindu-se astfel bani cu vopsitul ei. De la dezmembrari mai pot fi cumparate si piese de interior, de la masini in stare buna, aduse cu interioare complete si curate. Pot fi cumparate scaune, volane, cotiere si asa mai departe, inclusiv piese mecanice cum ar fi punti, bascule, cutii de viteza, motoare, elemente de esapament si piese electrice.

Daca in cazul pieselor de caroserie se economisesc bani prin gasirea piesei vopsite direct in culoarea masinii, iata ca si in cazul altor piese, precum elemente interioare, elemente de mecanica, electrica, faruri, jante si altele, piesele din dezmembrari vor fi OEM, adica din fabrica, originale. Asta, in timp ce aproximativ 90% din piesele noi existente pe piata, la acelasi pret, sunt clasificate drept produse aftermarket de o calitate indoielnica. Asadar, piesele auto second-hand provenite din autoturisme dezasamblate sunt, de departe,  cea mai avantajoasa alternativa la achizitionarea unor produse noi, originale.

Parcul de dezmembrari auto Dezmo, impreuna cu echipa de mecanici calificati, se dedica furnizarii de piese auto si repararii pieselor de schimb, pentru a oferi clientilor sai piese de calitate si originale. Inspectam si indepartam cu atentie piesele de masini uzate, piesele auto care pot fi salvate si reconditionate, asigurandu-ne ca pot fi folosite din nou. Experienta si devotamentul ne ajuta sa oferim intotdeauna profesionalism in furnizarea de servicii si produse specifice unui parc de dezmembrari auto profesionist, la cele mai competitive preturi.