Noul Bentley Flying Spur lansat la București

Bentley Flying Spur.

Showroomul Bentley București găzduiește din 13 februerie 2020 un nou oaspete, a treia generație de Grand Tourer de lux cu patru uși,  Bentley Flying Spur.

Inima noului model Flying Spur este o versiune îmbunătățită a renumitului motor W12 de 6,0 litri, dublu-turbocompresor Bentley, completat de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte. Acest nou motor cu tehnologie TSI livrează 626 CP și 900 Nm, Flying Spur ajungând de la 0-100 km/h în doar 3,8 secunde și atingând o viteză maximă de 333 km / h.

 

Modelul prezentat la lansarea din România are culoarea exterioară Hallmark – cea mai nouă dintre cele 16 nuanțe de argintiu și gri disponibile pe un Bentley – iar la interior este căptușit integral cu cea mai fină piele, de culoare Cricket Ball, selectată manual de artizanii Bentley și asortată cu bordul și elementele din furnir Madrona în nuanța Grand Black, cu un finisaj lucios, ca de oglindă.

Bentley Flying Spur

Consola centrală elegantă găzduiește un ecran tactil personalizabil de 12,3 inci, orificiile de ventilație noi, în formă de ”B” de la Bentley, un spațiu de depozitare, precum și un suport pentru încărcare prin inducție și două prize USB, pentru telefoanele mobile.

Motorul Bentely V8 iese din producție

Primul display rotativ din industrie este și el disponibil pe noul Flying Spur. La o simplă apăsare a butonului de pornire a motorului, secțiunea de furnir din mijlocul panoului de bord se rotește, pentru a dezvălui un ecran tactil de 12,3 inci, afișând trei spații digitale personalizabile. Cea de-a doua parte a ecranului dezvăluie trei cadrane elegante, analogice, care indică temperatura exterioară, o busolă și un cronometru. Un detox digital complet poate fi creat selectând a treia față, care lasă clienții să se bucure pur și simplu de furnirul din lemn care este prezent peste tot în habitaclu.

Noul membru al showroomului Bentley București este prevăzut cu un plafon panoramic de sticlă, care se întinde pe întreaga lungime a acoperișului, iar prețul său se ridică la 228.699 de euro plus TVA.

Automobile pre-owned, cu noul serviciu Certified by Bentley

Bentley București a lansat recent și noul serviciu adresat clienților care vor să cumpere în siguranță un automobil Bentley rulat, verificat în cele mai mici detalii de specialiști și tehnicieni pregătiți în fabrică.

„A-ți cumpăra un Bentley înseamnă să intri în lumea exclusivistă a măiestriei artizanale combinate cu performanța de neegalat, o lume în care au acces doar cei care apreciază atenția pentru cele mai mici detalii, materialele fine, lucrătura migăloasă, la pachet cu senzația de euforie pe care ți-o dau motoarele și dotările de ultimă generație”, spune Adrian Pascu, Director pentru divizia de mărci de lux în cadrul Porsche Inter Auto România.

„Noi ne-am propus să facem această experiență cât mai sigură, dar și cât mai accesibilă pentru clienții noștri, prin serviciul Certified by Bentley.”

Cu o moștenire care se întinde pe mai bine de 100 de ani, fiecare automobil care poartă marca Bentley a fost construit după aceleași standarde stricte, fără niciun compromis în ceea ce privește luxul sau performanța. Se estimează că aproximativ 85 la sută din totalul automobilelor Bentley construite vreodată sunt conduse, încă, pe șoselele din întreaga lume.

Fiecare exemplar Certified by Bentley este pregătit pentru noul proprietar la standarde impecabile, pentru a confirma încrederea totală a cumpărătorului. Pregătirea include o inspecție tehnică detaliată și acces la expertiza întregii rețele Bentley și la tehnicienii instruiți în fabrică. Pentru orice intervenție necesară, sunt folosite doar piese originale Bentley.

Pentru exemplarele care poartă marca Certified by Bentley, compania le pune la dispoziție clienților și un plan de finanțare personalizat. Toate modelele Certified by Bentley beneficiază, de asemenea, de o garanție de 12 luni, de un certificat de autenticitate care atestă proveniența modelului și prezintă întregul istoric de service al mașinii, precum și de alte avantaje exclusiviste. Garanția completă, de 12 luni, poate fi extinsă suplimentar, oferind o reasigurare continuă.

Bentley Motors

Bentley Motors este cel mai căutat brand de lux din lume. Sediul companiei din Crewe reunește toate operațiunile de design, cercetare și dezvoltare, inginerie și producția propriu-zisă a celor patru modele – Bentayga, Continental, Flying Spur și Mulsanne. Combinația dintre măiestria artizanală – care valorifică meșteșugurile transmise din generație în generație – expertiza inginerească și tehnologia de ultimă oră este specifică mărcilor auto britanice de lux, precum Bentley. Este, de asemenea, un exponent de cea mai înaltă calitate al industriei britanice. În sediul central din Crewe lucrează aproximativ 4000 de angajați.

Bentley Bucureşti

Bentley Bucureşti, situat pe B-dul Pipera. nr 1/x, este cel de-al 45-lea dealership al mărcii britanice în Europa continentală.