100 de pomi plantați pentru centenarul Bentley

Bentley își stabilește rădăcinile pentru viitor, plantând 100 de puieți la sfârșitul anului centenar. Inițiativa de plantare a copacilor are loc înainte de Săptămâna Națională a Arborelui și care se concentrează pe creșterea numărului de arbori din Marea Britanie. Toți puieții sunt specii autohtone britanice, inclusiv stejar, arțar, fag și cireș.

Activitatea se bazează pe angajamentul Bentley de a crește sustenabilitatea și dezvoltarea biodiversității în jurul sediului său din Crewe în timp ce furnirul din lemn durabil reprezintă o caracteristică esențială a interioarelor de la modelele Bentley.

100 de copaci din specii autohtone britanice

 Pe măsură ce Bentley Motors se apropie de sfârșitul anului centenar, compania investește într-un viitor mai durabil în fabrica sa prin plantarea a 100 de copaci din specii autohtone britanice în jurul sediului din Crewe.

Proiectul a fost finalizat în timpul sezonului de plantare a copacilor de iarnă în timp pentru Săptămâna Națională a Arborilor (23 noiembrie – 1 decembrie), care recunoaște importanța plantării mai multor copaci pentru a combate schimbările climatice și pentru a proteja biodiversitatea.

Copacii plantați în jurul amplasamentului din Crewe includ zece stejari care au fost plantați în afara clădirilor de birouri și 15 cireși, care se apropie de intrarea principală a companiei de pe Pyms Lane. Alți 70 de copaci care includ puieți de arțar, fag, nuc, var și ulm, au fost plantați de-a lungul împrejmuirii unității sociale Legends. În plus, zece pomi fructiferi au fost mutați dintr-o zonă marcată pentru dezvoltare, pentru a crea o nouă livadă în afara zonei de primire a vizitatorilor CW1.

Bentley – 100 de ani de la înființare

Peter Bosch, membru al consiliului de administrație, explică: „Lemnul cu sursă durabilă a fost unul dintre componentele de bază ale lui Bentley încă de la începuturile noastre acum 100 de ani – și continuă să fie un element esențial al măiestriei unice pentru automobilele noastre. Furnirurile noastre din lemn sunt obținute etic de specialiști care merg la distanțe mari pentru a găsi furnirurile cele mai fine din lume.

Am vrut să plantăm copaci în jurul sediului și care nu sunt doar specii autohtone britanice, ci reflectă interiorul pe care îl producem pentru automobilele noastre și folosim inclusiv substraturi de stejar, nuc și arțar pentru modelul Mulsanne.

Copacii joacă un rol esențial în combaterea schimbărilor climatice, deoarece ajută la îmbunătățirea calității aerului, la absorbția CO2 și la creșterea oxigenului. De asemenea, sunt importante pentru biodiversitatea noastră locală și pentru viața sălbatică și fac din zona noastră locală un loc mai frumos pentru a trăi și a munci. Am ales locațiile cu atenție pentru a ne asigura că îmbunătățesc spațiile verzi din sediul nostru și ne pot bucura atât colegii, cât și comunitatea locală.

Deoarece Bentley continuă să se concentreze pentru a deveni cel mai durabil producător de automobile de lux, aceasta este o inițiativă practică excelentă de a investi în sustenabilitatea pe termen lung a sediului nostru și o modalitate potrivită de a recunoaște sfârșitul anului centenar“.

Restaurarea unui motor clasic Bentley de către studenți

100 de ani a constructorului Bentley

Data de 10 iulie 2019 a marcat aniversarea de 100 de ani a constructorului Bentley – o etapă extraordinară realizată doar de câteva companii. Au avut loc o serie de activități speciale de un an, cu sărbători la evenimente majore din întreaga lume pentru a prezenta evoluția motorizată a lui Bentley în ultimii 100 de ani și pentru a evidenția succesul global de astăzi și viitorul interesant al inovației.

Bentley Motors este cel mai căutat brand de mașini de lux din lume. Sediul companiei din Crewe găzduiește toate operațiunile sale, inclusiv proiectarea, cercetarea și dezvoltarea, inginerie și producția celor patru modele ale companiei: Continental, Flying Spur, Bentayga și Mulsanne. Combinația dintre meșteșuguri fine, folosind abilități transmise din generație în generație, alături de expertiză în inginerie și tehnologie de vârf care este unică pentru mărcile auto de lux din Marea Britanie, cum este cazul lui Bentley. Este, de asemenea, un exemplu de producție britanică de mare valoare în cel mai bun caz. La sediul Crew al lui Bentley lucrează în prezent în jur de 4.000 de persoane.

Foto: Bentley