The International Ford Show

Un nou eveniment care celebreaza cel mai popular brand de maşini din Marea Britanie va deveni unul din cele mai asteptate evenimente cand isi va deschide portile in 2016.

The International Ford Show va fi tinut la Sandown Park, Surrey, in afara Londrei, in weekend-ul de 30 Aprilie – 1 Mai, si va aduce impreuna fanii ovalului albastru de pe intreg mapamondul.

Evenimentul va avea cele mai frumoase masini Ford din Marea Britanie si din lume, standard, restaurate sau modificate, impreuna cu standuri premium de la o varietate de experti si specialisti Ford. Vor fi demonstratii live toata ziua, impreuna cu doua din cele mai respectate reviste din scena Ford – Classic Ford si Fast Ford.

Biletele in avans pentru show sunt disponibile de acum, la £10 de persoana pentru o singura zi, sau £20 pentru intreg weekend-ul (pana la 2 copii sub 14 ani intra gratuit). Cei care doresc sa faca din acel weekend un eveniment si mai special pot profita de camping pentru un extra de £10 de persoana.

Tichetele pot cumparate de pe website-ul oficial: www.theinternationalfordshow.com

Detalii complete despre show, despre masini si despre variile activitati vor fi anuntate in timpul din jurul evenimentului, pe website-ul evenimentului, ori pe pagina oficiala de Facebook si feed-urile Twitter.