Grand Tourer redefinit

Bentley Motors prezintă a patra generație de Continental GT Speed, continuând tradiția de 21 de ani a familiei Continental GT prin redefinirea combinației dintre performanță, luxul realizat artizanal și utilizarea cotidiană.

O reproiectare cuprinzătoare exterioară și interioară cu detalii moderne atent selectate urmează noul ADN de design stabilit de Bentley Bacalar și Batur, construite de carosierii Bentley. Performanțele remarcabile sunt aduse de un nou grup motopropulsor Ultra Performance Hybrid cu 782 CP și 1.000 Nm, de la un V8 de 4,0 litri care lucrează în tandem cu un motor electric de 190 CP. Rezultatul este o accelerație 0-100 km/h în 3,2 secunde, 81 km de autonomie în mod pur electric (pe ciclul de conducere UE) și o autonomie totală de 859 km .

Bentley prezintă pachetele exclusive Mulliner Styling pentru versiunile V8 ale Continental GT și GTC

Performanța sistemului de propulsie este completată de un nou sistem de suspensii, cu noi arcuri pneumatice cu două camere asociate cu noi amortizoare cu două supape, la carese adaugă sistemele Bentley Dynamic Ride (control activ anti-ruliu de 48 V), eLSD și sistem de distribuție electronică a cuplului. Rezultatul este un control incredibil al caroseriei și cel mai bun confort de condus al vreunui Continental GT până în prezent, susținute de o distribuție a greutății de 49:51, orientată spre spate, pentru prima dată în istoria mașinii.

În plus, o suită de tehnologii inovatoare oferă un confort de top, astfel încât fiecare călătorie să fie o experiență perfectă în ceea ce privește asistența șoferului, sistemele de infotainment și serviciile auto conectate.

Legendarul Bentley Blower renaște ca vehicul urban

Noul exterior continuă revoluția designului pentru viitoarea călătorie a Bentley, cu cea mai mare revizuire a părții frontale a Continental GT din ultimele două decenii și primul Bentley fără faruri duble, din anii 1950 până acum.

Designul, materialele, calitatea și măiestria interiorului Bentley, de top la nivel mondial, continuă cu introducerea unei noi tehnologii pentru scaune, wellness, o nouă ionizare a aerului, texturi tridimensionale din piele, noi matlasări moderne și finisaje tehnice, cum ar fi noul finisaj cromat întunecat.

Pentru prima dată în istoria Continental GT, decapotabila Continental GTC este lansată concomitent cu coupé-ul – oferind flexibilitate maximă pentru clienții care apreciază atât vehiculele cu plafonul deschis, cât și pe cele închise.

Atât modelele coupé, cât și cele decapotabile vor fi realizate în întregime manual la Bentley’s Dream Factory din Crewe, Anglia. Producția și livrările urmează să înceapă în trimestrul al treilea.