Norqain Freedom 60 Chrono Auto un omagiu adus anilor 1960

orqain Freedom 60 Chrono Auto
Norqain Freedom 60 Chrono Auto

Norqain Freedom 60 Chrono Auto un omagiu adus anilor 1960.

Ben Küffer provine dintr-o familie cu tradiție în orologieria de calitate, de zeci de ani, noul brand Norqain fiind rezultatul viziunii noii generații, bazată pe o experiență exhaustivă în domeniu.

Norqain Freedom 60 Chrono Auto
Norqain Freedom 60 Chrono Auto

Norqain Freedom 60 Collection își dorește să aducă un omagiu stilului vintage al anilor 1960, care a inspirat designul acestei colecții. Dintre cele două modele, unul cu trei indicatori și un cronograf panda (cu contoarele de culoare contrastantă cu restul cadranului), l-am ales pe cel din urmă, potrivit pentru orice automobilist care preferă mașinile clasice sau cu design în consecință.

Atenția deosebită pentru detalii ne convinge că Ben Küffer nu a început degeaba lucrul în domeniu la 19 ani, lucrând peste 10 ani pentru Breitling. De altfel, Ted Schneider, a cărui familie a deținut compania Breitling pentru mai bine de 3 decenii, se află în consiliul de administrație al Norqain.

Tatăl lui Ben, Marc Küffer, este un veteran al indsutriei de peste 45 de ani, CEO pentru Roventa-Henex SA (nenumărate branduri în porotofoliu), membru în Swiss Watch Industry Association, dar și în consiliul de administrație al Ulysse Nardin.

Revenind la acest model Norqain Freedom 60 Chrono Auto, beneficiați de o carcasă din oțel 316L cu diametrul de 43 mm, grosime de 15 mm, cu effect satinat. O plăcuță în exterior poate fi customizată de dumneavoastră cu ajutorul producătorului, niciuna nu va fi la fel, fiecare proprietar fiind liber să aleagă mesajul pe care dorește să îl transmită. 

Ceasul oferă foarte mult la acest barem de preț în industria elvețiană, cum ar fi geam din crsital safir atât pentru față, dar și capacul ceasului, mecanism Norqain calibre NN18 (bazat pe ETA 7753), cu o rezervă de 48 de ore, totul pentru 3790 $.

Dacă vreți să fiți originali, alegeți acest nou brand de ceasuri de calitate, deja cu tradiție înainte de a fi fost lansat, dedicate cunoscătorilor., prezentat de Motor Clasic Magazin. Mai multe pe www.norqain.com