Vrei să închiriezi o mașină? Documentează-te înainte!

mașină

Îți dorești să apelezi la serviciul de inchirieri masina Cluj? Descoperă întâi cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști în acest sens, pentru a te bucura de experiența șofatului la capacitate maximă.

Este vorba despre un serviciu relativ nou pe piața din România, dar care a prins foarte bine la public și de care te poți bucura ori de câte ori ai nevoie!

Închirieri mașini Cluj – ce autoturisme ai la dispoziție?

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le cunoști este referitor la flota auto, pe care o ai la dispoziție. În funcție de nevoile pe care le ai, te poți orienta către o mașină micuță, perfectă pentru oraș, sau către un model mai mare, suficient de încăpător pentru întreaga familie, pe care să-l folosești la drum lung, atunci când pleci în concediu. Cât despre brand-uri, BMW, Audi, Skoda și Dacia sunt doar câteva dintre mărcile pe care le poți lua în considerare!

Documente necesare

Pentru a obține repede și ușor un autoturism închiriat, trebuie să dispui de o carte de identitate valabilă ori de un pașaport, dar și de un permis de conducere valabil de cel puțin un an. Aceleași reguli se aplică și șoferului suplimentar, în cazul în care ceri firmei de închirieri o astfel de opțiune.

Perioada de închiriere

În ceea ce privește perioada în care te poți bucura de o mașină închiriată, aceasta pornește de obicei de la 2 – 3 zile și poate ajunge până la câteva săptămâni, în funcție de cât de mult timp îți este necesar autoturismul. În același timp, poți solicita extinderea perioadei de închiriere, dacă este cazul.

Primești asigurarea RCA și ITP-ul valabil

Un alt element esențial, pe care este bine să-l iei în considerare este acela că în momentul în care primești mașina solicitată, aceasta vine la pachet și cu asigurarea obligatorie RCA, dar și cu ITP-ul valabil. Spre deosebire de situația în care ai avea un autoturism personal, nu mai trebuie să-ți faci griji în privința acestor 2 documente.

Funcții moderne

Nu uita să verifici dacă mașina pe care o ai în vedere este prevăzută cu aer condiționat sau climă, sistem GPS, sistem audio sau airbag-uri. Toate acestea sunt funcții moderne și eficiente, care te ajută să ai parte de o experiență excelentă atunci când te afli la volan!

Cum îți faci rezervarea?

Atunci când te hotărăști în privința unui anumit tip de mașină, nu-ți rămâne decât să faci o rezervare. Acest lucru este posibil în 3 feluri: completând formularul online, prin trimiterea unui e-mail sau telefonic. Indiferent de varianta pe care o alegi, trebuie să specifici autoturismul dorit, perioada, datele tale de contact, dar și metoda de plată preferată.

Beneficii

Nu uita nici de avantajele pe care ți le oferă serviciul de închirieri auto. Printre cele mai importante beneficii în acest sens se numără:

  • libertatea în mișcare;
  • confort la superlativ în timpul oricărei călătorii;
  • perioada flexibilă de închiriere;
  • poți avea parte de un șofer suplimentar;
  • locuri flexibile de primire/predare;
  • îți organizezi singur programul.

Caroutis.com îți stă la dispoziție 24 de ore din 24 atunci când vrei să închiriezi un autoturism modern și eficient. Gândește-te la motivul pentru care ai nevoie de o mașină, iar apoi rezerv-o foarte ușor, în doar câteva momente. Serviciul de inchiriere masina îți este la îndemână indiferent dacă vrei să te plimbi prin oraș sau dacă îți dorești să pleci în concediu, la drum lung, alături de cei dragi!

Date de contact:

Email: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901