Țiriac Collection organizează o expoziție auto unicat, în aer liber, cu acces gratuit, în weekendul 10-12 septembrie 2021

Tiriac Collection
Tiriac Collection

Eveniment special dedicat pasionaților de autovehicule: Tiriac Collection organizează o expozitie auto unicat, in aer liber, cu acces gratuit, in weekendul 10-12 septembrie 2021.

Tiriac Collection, galeria privată de autovehicule aparținând domnului Ion Țiriac, lansează o invitație deschisă tuturor pasionaților de automobile și prezintă exclusiv în weekendul 10-12 septembrie, de vineri până duminică, o expoziție în aer liber compusă din peste patruzeci de modele auto de excepție, care vin să completeze colecția din incintă.

O dispunere unicat

Selecția și mixul de exponate vor integra o dispunere unicat, aducând împreună modele reprezentative pentru mărcile Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz și Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol și incă neafișate în cadrul galeriei Tiriac Collection.

Expoziția exterioară, deschisă publicului în mod gratuit, va putea fi admirată de vineri 10 septembrie, până duminică 12 septmbrie, în intervalul orar 10:00-19:00, in curtea galeriei Tiriac Collection, localizată în Otopeni, pe Calea Bucureștilor, nr. 289.

Evenimentul va reprezenta o oportunitate inedită pentru pasionații domeniului auto de a admira mașinile selectate într-o zonă extinsă, de a se bucura de vizibilitatea tuturor detaliilor și unghiurilor exterioare ale autovehiculelor prezentate și de a accesa informații despre istoricul acestor modele in limbile română și engleză.

Două modele auto complet restaurate local

Totodata, expozitia va integra doua unitati auto complet restaurate local si va prezenta informatii din procesul de restaurare derulat de echipa Tiriac Collection.

Galeria isi va derula in paralel programul uzual de functionare, fiind deschisa publicului de vineri pana duminica, in intervalul orar 10.00-19.00.

Astfel pe parcursul celor doua zile de weekend publicul interesat sa continue intruziunea in lumea si istoria auto, va avea posibilitatea de a vizita galeria interioara in baza de bilet de acces, vizionand alte peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente si pana in prezent, inclusiv unitati care au apartinut unor mari personalitati, editii din serii limitate, masini super-performante evidentiind cele mai recente tendinte in materie de tehnologie auto.

Tiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Automobilului prin organizarea unui concurs pentru public

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, cat si de ultima generatie, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Galeria dispune de o aplicatie proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibila in sistemele de operare Android si iOS. Aceasta poate fi descarcata gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Tiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro, pe pagina de Facebook sau pe contul Instagram apartinand galeriei.

1947 Rolls-Royce Silver Wraiht by Hooper – nou intrat în Galeria Țiriac Collection