Tiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Automobilului prin organizarea unui concurs pentru public

Tiriac Collection_Concurs Ziua Internationala a Automobilului

Tiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Automobilului prin organizarea unui concurs cu premii unicat pentru public

Tiriac Collection sărbătorește Ziua Internațională a Automobilului

Sărbătorind Ziua Internaționala a Automobilului și respectiv a Puzzle-ului, ambele celebrate la 29 ianuarie, Tiriac Collection îmbină cele două evenimente și lansează un concurs cu premii unicat pentru vizitatorii galeriei din acest final de luna: 29-31 ianuarie.

Tiriac Collection_Concurs Ziua Internationala a Automobilului

Publicul care calcă pragul Țiriac Collection în acest interval va avea șansa de a se înscrie în concurs pentru a câștiga unul din cele 3 puzzle-uri unicat.

Concureul prezintă autovehicule marcante ale colecției, și se desfășoară în social media, pe Facebook si Instagram.

Țiriac Collection ne duce „înapoi în viitor” și expune la SAB un model DeLorean DMC-12

Mecanismul concursului este unul simplu:

  • Vizitatorii galeriei din perioada 29-31 ianuarie 2021 sunt invitați să posteze pe contul personal Facebook și/sau Instagram o poză sau un video de la Țiriac Collection, str. Calea Bucureștilor, nr. 289, Otopeni.
  • Postarea trebuie să includă check-in sau tag (la alegere) Țiriac Collection.
  • Participanții la concurs trebuie sa dea like paginii Facebook și/sau follow contului Instagram Țiriac Collection, în conformitate cu platforma (platformele) pe care realizează postarea (postările).
  • Participanții ale căror postari vor cumula cel mai mare număr de aprecieri în termenele și condițiile stabilite prin regulamentul concursului vor fi desemnați câștigători ai celor 3 premii unicat.

Regulamentul concursului este disponibil la adresa: https://tiriaccollection.ro/noutati/articol/regulament-concursul-ziua-automobilului.

Tiriac Collection_Concurs Ziua Internationala a Automobilului

Vizitatorii galeriei sunt așteptați de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Sunt prezentate peste peste 150 de exponate fabricate începând cu anul 1899. Modele celebre ce au aparținut anterior unor mari personalități, ediții limitate, precum și modele performante, evidențiind cele mai noi tendințe în materie de tehnologie auto. 

Tiriac Collection_Concurs Ziua Internationala a Automobilului