Mercedes-Benz AMG GT Black Series în galeria Țiriac Collection

Tiriac Collection: Mercedes Benz AMG GT Black Series
Tiriac Collection: Mercedes Benz AMG GT Black Series

Mercedes-Benz AMG GT Black Series produs anul acesta, cea mai recenta achizitie auto efectuata de dl. Ion Tiriac pentru colecția sa, poate fi admirat în premiera la expoziția Mercedes-Benz din Piața Victoriei, în perioada 24-30 septembrie.

Mercedes-Benz AMG GT Black Series va putea fi admirat în avanpremieră

Luna octombrie aduce un nou exponat in galeria Tiriac Collection: un Mercedes-Benz AMG GT Black Series produs in anul 2021, model super-sport considerat a fi cel mai puternic AMG creat vreodata.

Peste 40 de modele au fost prezentate în premieră de Galeria Țiriac Collection

Publicul larg va avea însă posibilitatea de a viziona supercarul in avans intrarii sale oficiale in galeria de la Otopeni, considerand faptul ca acesta va fi expus in premiera, in perioada 24-30 septembrie, în cadrul Pop-Up Store-ului Mercedes-Benz organizat in Piata Victoriei din Bucuresti.

De la 1 octombrie Mercedes-Benz AMG GT Black Series va fi expus galeria Tiriac Collection

Ulterior, de la 1 octombrie, Mercedes-Benz AMG GT Black Series, se va alatura exponatelor din galeria Tiriac Collection si va putea fi vizualizat impreuna cu intreaga colectie de masini si motociclete.

Tiriac Collection a prezentat astazi modelul Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Modelul se adauga astfel impresionantei game de modele Mercedes-Benz de la Tiriac Collection, incluzand: Mercedes-Benz 540K Cabriolet A (1937), Mercedes-Benz 170 VK (1938), Mercedes-Benz 220 S (1958), Mercedes-Benz 600 Pullman (1968), Mercedes-Benz 600 Limousine (1966), Mercedes-Benz SLR Stirling Moss (2011), Mercedes-AMG G63 Hunting Group (2019) si Mercedes-Benz AMG G 63 Edition 1 (2019).

Mercedes-Benz AMG GT Black Series 6:43,616 minute pe Nurburgring

Mercedes-Benz AMG GT Black Series a stabilit recent performanta de 6:43,616 minute pe circuitul de la Nurburgring, surclasand cu peste o secunda titularul recordului anterior – Lamborghini Aventador SVJ. Bazat indeaproape pe modelul de curse GT3 , GT Black Series dispune de cel mai puternic motor AMG V8, 4000 cmc, care produce 730 CP si dezvolta un cuplu maxim de 800 Nm. Masina atinge 100 km/h in 3.2 secunde, iar viteza maxima la care ajunge este de 325 km/h.

Tiriac Collection: Mercedes Benz AMG GT Black Series
Tiriac Collection: Mercedes Benz AMG GT Black Series

Modelul integrat in galeria Tiriac Collection este dotat cu amortizoare ajustabile similare celor de la AMG GT R Pro, care permit selectarea functiilor Confort, Sport si Sport Plus. Functia Sport Plus este conceputa pentru a fi utilizata pe circuit, avand o caracteristica inteligenta care poate masura netezimea suprafetei pistei si care poate regla setarile automobilului pentru a maximiza aderenta. Mondelul include jante speciale din aliaj forjat si anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2, proiectate special pentru acesta.

Mercedes-EQ Pop-Up Store in Piata Victoriei

Ferrari F176 Monza SP2 poate fi admirat la Tiriac Collection

In perioada 24-30 septembrie, Mercedes-Benz AMG GT Black Series poate fi admirat la Mercedes-EQ Pop-Up Store in Piata Victoriei, un spatiu care ii invita pe vizitatori sa descopere universul electric Mercedes-Benz, dar si modele emblematice din istoria marcii.

Ulterior, incepand cu data de 1 octombrie, modelul poate fi vizionat in cadrul Tiriac Collection, alaturi de alte peste 150 de unitati emblematice apartinand celor mai importanti producatori auto din lume. Programul de vizitare al galeriei este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10:00-19:00.

Țiriac Collection ne duce „înapoi în viitor” și expune la SAB un model DeLorean DMC-12

Galeria dispune de o aplicatie proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibila in sistemele de operare Android si iOS