5 japoneze speciale

Chiar dacă suntem îndrăgostiți sau nu de japoneze trebuie să recunoaștem că sunt cu adevărat speciale. Pentru cei îndrăgostiți de ele, dar nu numai, am alcătuit un top cu unele dintre cele mai iubite automobile japoneze!

Mazda Cosmo

Cosmo a fost primul automobil de serie cu motor rotativ și poate unul dintre cele mai populare automobile sport fabricate vreodată. Încă de la apariția conceptului, Mazda și-a lăsat amprenta pe piața automobilelor japoneze și a dat de înțeles că este vorba de o inginerie cu adevărat genială.

Nissan Skyline GT-R R34

Nissan a construit Skyline-uri minunate de-a lungul anilor, însă R34 este cu siguranță cel mai special. Farmecul specific al unei japoneze și tehnologia avansată sunt ingredientele perfecte.

Toyota Supra Mk IV

Chiar dacă se tot vorbește despre apariția unei noi generații care cu siguranță va fi uimitoare, Toyota Supra Mk IV va rămâne cea mai populară generație. Rolul din “The fast & the furious” a făcut-o să fie visul oricărui băiat pasionat de tunning.

Datsun 240Z

Datsun 240Z s-a lansat la sfârșitul anilor ‘70 și putem spune că a apărut ca o furtună. Datorită manevrabilității ușoare și a designului impresionant, automobilul a fost un hit, iar acesta este motivul pentru care acum este nelipsit din colecțiile pasionaților de JDM.

Acura NSX

În comparație cu alte automobile sport din vremurile ei, Acura NSX era un miracol. Era la fel de capabilă, dar mult mai plină de viață și putea fi utilizată ca un automobil de zi cu zi. A fost, cu siguranță, cu mult înaintea vremurilor ei, iar asta face ca acum prețurile exemplarelor rulate să fie în creștere.