TWELP: Aplicația care îți pune mașina în funcțiune doar cu un click de pe mobil

Da, știm că pare ireal. Dar se întâmplă. Toți românii își vor putea rezolva cu un singur click orice problemă cu mașina: pană de cauciuc, pană de carburant, defecțiune tehnică, probleme cu bateria, blocare sistem de închidere sau accident auto.

Twelp
Twelp

Aplicatia de mobil Twelp își propune să rezolve orice problemă pe care șoferii o întâmpină pe drumurile din România, atunci când conduc. Cum? Prin acces la o mare rețea de tractatori verificați. Dacă ai rămas în drum cu mașina din orice motiv, tot ce trebuie să faci este să intri în aplicati de pe telefon, să bifezi problema pe care o ai, iar aplicatia te va localiza și îți va furniza o lista de tractatori din care poți să alegi pe cine dorești.

Pe lângă acest lucru, poți vizualiza în timp real traseul tractatorului care ajunge către tine, poți plăti foarte ușor direct din aplicație și, cel mai important, primești asistență rutieră, pentru orice problema ai avea cu mașina, direct de pe smartphone.

Twelp
Twelp

Orice persoană care conduce o mașină și deține un telefon cu sistem de operare Android sau IOS va putea avea acces la aplicație începând din 20 martie 2017. Descarcărea aplicatiei Twelp este gratuită și poate fi accesata și de pe www.twelp.com.

Momentan, aplicatia poate fi folosită doar pe teritoriul României, dar în curând se va extinde la nivel european. În România, partenerul exclusiv Twelp este 9695. Persoanele care dețin un card de asistență rutieră 9695 pot beneficia de tractare fără a plăti în aplicație, în funcție de tipul de card deținut.

 

9695 este o marcă a firmei Assistance Cars Club Srl și a luat ființă din nevoia de pe piața românească de servicii promte și profesioniste oferite în situațiile rutiere de urgență, întâmplate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul continentului Europa. 9695 oferă șoferilor un instrument extrem de util și de simplu de folosit când pleacă la drum – cardurile de asistență rutieră 9695.

fhd3

Șoferii au acces imediat la cea mai largă gamă de servicii de asistență rutieră din România, iar în cazul în care în urma unui eveniment nedorit autoturismul devine imobilizat (ex.: defecțiune, accident rutier etc.) cardurile 9695 sunt soluția pentru continuarea drumului fără probleme către destinația propusă.