Dealerul Gallery Aaldering scoate la licitație 200 vehicule istorice

Unul dintre cei mai mari dealeri din lume specializați pe vehicule istorice, Gallery Aaldering din Brummen, Olanda, scoate la licitație peste 200 de vehicule istorice aflate în propria colecție, care se va desfășura în perioada 9 și 29 ianuarie 2020 și care va fi disponibilă și online prin portalul www.classiccar-auctions.com.

Vehiculele respective care vor fi scoase la vânzare prin intermediul licitației sunt acum expuse în hala principală a dealer-ului olandez, situat în Brumme și care se află la aproximativ 40 de minute de mers cu mașina de granița cu Germania.

În acest lot se găsesc automobile al cărui an de fabricație variază începând cu anul 1937 în cazul lui Cord 812 Phaeton  și până în 1990 în cazul unui Ferrari Testarossa. De asemenea merită menționate că, din respectiva colecție care urmează să fie vândută, fac parte și automobile exclusive construite în puține exemplare cum ar fi De Tomaso Deauville sau Maserati Mexico dar și motociclete sau autobuze.

Un exemplar special de Cord 812 blindat va fi scos la licitație

Datorită cererii mari venite din partea colecționarilor, au existat inclusiv două zile speciale pentru ca respectivele vehicule istorice să poată fi vizionate vineri, 27 decembrie și sâmbătă, 28 decembrie.

Conducerea dealer-ului olandez a hotărât la începutul acestui an pentru potențialii clienți care vor participa la licitația respectivă, ca datele rămase pentru vizionare să fie pe 18, 24, 25 și 28 ianuarie între orele 10:00 și 16:00. Informații suplimentare, precum și lista vehiculelor oferite și care urmează să fie vizionate pot fi găsite sub acest link către site-ul licitației. https://www.classiccar-auctions.com/en/brummen-2020/

Foto: Gallery Aaldering