BMW Motorrad  lansează  o colecție Ride & Style dedicată segmentului Heritage

BMW Motorrad  lansează  o colecție Ride & Style dedicată segmentului Heritage. Colecția BMW Motorrad Heritage 2020 oferă o gamă variată de articole noi, de la jachete de piele până la ținute denim, precum și mănuși moto sau bocanci cu design aparte.

BMW Motorrad își extinde implicarea în segmentul Heritage și lansează pentru prima dată o colecție Ride & Style dedicată acestui segment. Colecția BMW Motorrad Heritage 2020 oferă o gamă variată de articole noi, de la jachete de piele până la ținute denim, precum și mănuși moto sau bocanci cu design aparte.

Colectia BMW Motorrad Heritage2020
Colectia BMW Motorrad Heritage 2020

Inspirată de elemente clasice atemporale și emblematice ale BMW Motorrad, noua colecție Heritage combină stilul tradițional cu cele mai moderne și autentice elemente de vestimentație. Toate materialele utilizate sunt robuste și rezistente la uzură și îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate.

Celebrul Bentley 4½ Litre Blower va fi reconstruit

TwinStripes

Celebra identitate cromatică a motocicletelor clasice timpurii – piese metalice în culoarea neagră, decorate cu linii fine albe, așa-numitele TwinStripes – se reflectă în toate articolele colecției.

Elementele de brand, precum și emblema metalică BMW sunt de asemenea încorporate în design-ul articolelor. Detaliile în culoarea cuprului și accentele vizuale aduc aminte de materialele utilizate pe motocicletele clasice BMW. Noua colecție omagiază bogata istorie BMW Motorrad și pasiunea acestui brand pentru motociclism.

Istoria BMW Motorrad datează din 1923. Prima motocicletă BMW ieșită pe poarta fabricii a fost modelul R32 – echipată în mod evident cu un motor boxer în doi cilindri, răcit cu aer.

În 1978, BMW Motorrad a devenit un pionier într-un domeniu complet nou, drept unul dintre primele branduri de motociclete care lanseaz propria colecție de echipament pentru motocicliști.

Concursului de Eleganță Sinaia 2019

R nineT

Segmentul Heritage a luat naștere în 2014, odată cu lansarea pe piață a modelului R nineT și de atunci a devenit unul dintre cele mai importante segmente din gama constructorului bavarez.

Anul viitor, acest segment se va extinde într-o direcție total nouă. BMW Motorrad a anunțat oficial lansarea în producția de serie începând cu a doua jumătate a anului 2020 a unui model ce va intrarea mărcii în segmentul Cruiser.

BMW aduce un omagiu vizionarului designer Marcello Gandini

Colecția BMW Motorrad Heritage va fi disponibilă începând cu ianuarie 2020. Pe lângă articolele din această colecție, toate celelalte produse noi din gama BMW Motorrad Ride & Style vor fi prezentate, ca întotdeauna, la salonul moto EICMA 2019, din Milano.