Arese RH95 în premieră internațională

Touring Superleggera a prezentat în cadrul celei de-a 40-a expoziție Auto e Moto d’Epoca modelul 2024 a lui Arese RH95 în premieră internațională.

Într-o sărbătoare a eleganței atemporale și a măiestriei meticuloase, Touring Superleggera a reprezentat unul dintre modelele simbol la cea de-a 40-a ediție a Auto e Moto d’Epoca, expoziția internațională de mașini și motociclete clasice.

Anul acesta, strălucitorul eveniment s-a mutat pentru prima dată la Bologna Fiere, desfășurându-se între 26 octombrie – 29 octombrie 2023. Furând inimile prin creațiile sale rafinate, Touring Superleggera a oferit vizitatorilor o perspectivă captivantă a pasiunii și a artei automobilului.

Arese RH95 Grigio Artico

„Auto e Moto d’Epoca este o sărbătoare a frumuseții atemporale și a pasiunii pentru automobile clasice. Am ales această prestigioasă expoziție internațională ca platformă pentru a dezvălui uluitorul Arese RH95 Grigio Artico. Acest eveniment întruchipează esența romantismului și a nostalgiei, permițându-ne să ne împărtășim dragostea pentru măiestria excepțională și moștenirea de durată a vehiculelor emblematice. Suntem încântați să reunim entuziaștii și să le aprindem inimile cu alura ultimei noastre creații”, Markus Tellenbach, CEO Touring Superleggera.

Acest vehicul în ediție limitată aduce un omagiu eleganței și performanțelor tehnice ale modelului original, adăugând în același timp propria sa notă distinctă: păstrând liniile clasice și curbele grațioase ale formei pentru care Arese RH95 este cunoscut, ediția Grigio Artico emană un sentiment de frumusețe atemporală.

Vopseaua personalizată Grigio Artico, completată cu detalii meticulos lucrate, creează un spectacol vizual fascinant care captează atenția privitorului. Sub exteriorul său captivant, Arese RH95 Grigio Artico se mândrește și cu performanțe formidabile.

Cu ediția Arese RH95 Grigio Artico, Touring Superleggera a ridicat din nou ștacheta în designul auto. Acest model încapsulează angajamentul de neclintit al mărcii față de excelență și inovație.

Disco Volante Spyder la Concursul de Eleganță de la Windsor Castle

Ediția Arese RH95 Grigio Artico reprezintă angajamentul mărcii de a depăși limitele, de a îmbrățișa tehnologia și de a stabili noi standarde pentru lux și performanță. Cu o estetică uimitoare, performanțe încântătoare și interiorul luxos, acest model promite să capteze inimile celor care apreciază lucrurile cele mai rafinate din viață.

Farmecul atemporal al designului constă în capacitatea sa de a se portivi fără efort în orice decor, păstrându-și grația și frumusețea indiferent de ceea ce este în jur.

Culorile alese pentru Arese RH95 sunt menite să evoce un sentiment de seninătate și sofisticare: Grigio Artico întruchipează o estetică discretă, dar captivantă, care amintește de dansul eteric al culorilor observat pe cerul arctic și de electrizantul Verde Vipera de pe splitter, și difuzor, iar etrierele de frână adaugă energie și entuziasm.

Griul rece și verdele îndrăzneț creează tensiune vizuală, evidențiind elementele de design și accentuând liniile aerodinamice. Această combinație de culori permite proprietarilor să exprime individualitatea și stilul, simbolizând rafinamentul și dinamismul. Este o declarație remarcabilă a flerului personal, adăugând entuziasm și atracție la fiecare călătorie.

„Prin alegerea culorilor, Arese RH95 devine o piesă atemporală care poate fi prețuită ani de-a rândul, fără a-și pierde aura încântătoare. Așa cum aurora boreală continuă să captiveze și să hipnotizeze privitorii, frumusețea atemporală a lui Arese RH95 va continua să inspire admirație de-a lungul generațiilor. Alegerea culorilor, analizată cu atenție și executată cu experiență, este o dovadă a moștenirii de durată pe care dorește să o stabilească”, spune Matteo Gentile, șeful departamentului de design al Touring Superleggera.

Ceea ce face cu adevărat aparte Arese RH95 Grigio Artico este capacitatea sa de a satisface preferințele individuale.

Cu o gamă largă de opțiuni de personalizare, cumpărătorii pot personaliza fiecare aspect al mașinii în funcție de dorințele lor. De la finisaje interioare până la îmbunătățiri ale performanței, fiecare alegere contribuie la realizarea mașinii lor de vis. Procesul de creare a unui Arese RH95 Grigio Artico pe măsură este o călătorie de neuitat, în care visele devin realități palpabile: este mult mai mult decât o simplă mașină; este o capodopera extraordinara conceputa pentru a face visele sa devina realitate”, adauga Gentile.

Acest eveniment prestigios a fost de asemenea, o oportunitate de a dezvălui două vehicule emblematice care emană romantism și frumusețe atemporală.

BMW 507 și Maserati Bellagio

Prima bijuterie prezentata de brand este BMW 507, un simbol al visului american. Acest roadster legendar aprinde sentimentul de libertate, aventură și pasiune în fiecare entuziast. Liniile elegante și performanțele lui BMW 507 captează imediat inimile celor cu o dragoste nemuritoare pentru automobile clasice.

Alături de BMW 507, Touring Superleggera a prezenetat cu mândrie popularul model Fastback, captivând admiratorii prin amestecul său distinct de eleganță și sportivitate. Această capodoperă exemplifică angajamentul Touring Superleggera față de măiestria și excelența în design, atrăgând cei care caută o sinteză perfectă a artei și ingineriei.

În completarea seriei prezentate s-a aflat și Maserati Bellagio, o adevărată capodoperă care transcende granițele timpului. Bellagio surprinde esența rafinamentului întruchipând eleganța în cea mai bună formă. Fiecare linie și contur al acestui vehicul remarcabil emană un sentiment de grație atemporală, vrăjind pe toți cei care îl privesc.

„În liniile grațioase și frumusețea atemporală a BMW 507, a popularului Fastback al Touring și a Maserati Bellagio, se află o alură romantică incontestabilă. Aceste vehicule reprezintă mai mult decât un simplu transport; ele evocă emoții și vise, transportându-ne într-o lume în care se împletesc eleganța, pasiunea și dragostea pentru călătorii.

Arese RH95 marchează un punct de cotitură în istoria caroseriei Touring Superlegger fiind primul automobil pentru care a fost aleasă o configurație cu motor central, construit pe baza unei „mașini donatoare” cu motor central.

De fapt este propulsată de un V8 de 720 CP, cuplat la o cutie de viteze automată cu 7 trepte. Performanța este a unei supermașinii: de la 0 la 100 de kilometri pe oră în mai puțin de 3 secunde și o viteză maximă de 340 km/h.

Caroseria din fibră de carbon cu două locuri îmbunătățește aerodinamica și performanța: grila față amintește de cea a lui Aero 3, iar capota din spate dintr-o singură piesă se deschide împotriva vântului, integrând priza de aer.

Volumele sinuoase amintesc de Disco Volante, cu o baghetă subțire de aluminiu care curge pe lateral și soluții originale precum evacuarea verticală, difuzorul și farurile LED introduse în prizele de aerisire. O anumită teatralitate este adăugată mașinii de deschiderea în sus a portierelor.

Astfel, Touring Superleggera continuă să redefinească designul și măiestria auto, oferind experiențe de neegalat colecționarilor exigenți și clienților contemporani care caută capodopere auto cu o estetică elegantă, o frumusețe de neegalat și performanțe palpitante.

DESPRE TOURING SUPERLEGGERA

Înființată în 1926, Touring Superleggera este un constructor italian de caroserie de renume mondial, recunoscut pentru designul său atemporal și măiestria impecabilă. Cu angajamentul de a îmbina tradiția și inovația, Touring Superleggera creează vehicule personalizate care întruchipează esența romantismului și modernității.

Sinonim cu excelența auto, vehiculele sale au uimit constant pasionații. De la clasice uluitoare care au trecut testul timpului până la creații moderne inovatoare, fiecare vehicul Touring Superleggera reflectă cu mândrie angajamentul neclintit al mărcii față de designul atemporal și plăcerea de a conduce fără egal.