5 automobile ce pot fi cumpărate acum, înainte ca prețurile să o ia razna

Cu toții avem un automobil preferat la care am visat întotdeauna. Important este să știm când să ne oprim din visat și să ne îndeplinim dorința. Mai exact, este important să nu așteptăm atât de mult să scadă prețul.. pentru că există posibilitatea să crească brusc fix atunci când ne așteptăm mai puțin.

slk

1996 – 2004 Mercedes – Benz SLK

Ca automobil sport, SLK-ul original nu este atât de orientat către șofer sau atât de agil precum Porsche Boxster și BMW Z3, dar este atractiv, cu un acoperiș care se deschide și hardtop în caz de ploaie. SLK poartă mândru emblema Benz, iar în trecutul nu foarte îndepărtat, acesta costa aproximativ 40.000 de dolari, ceea ce îl poate ajuta să devină în prezent o afacere cu adevărat frumoasă. Vorbim aici de un automobil preferat ce poate să devină foarte scump, însă eleganța specifică siglei Benz va continua să fure inimile pasionaților și în viitor.

m3

1995 – 1999 BMW M3

Prețurile pentru versiunea E30 din anii 1985-1992, generație BMW M3, au început de mult să crească sălbatic și să devină inaccesibile, iar prețurile pentru puțin mai tinerelul E46, din anii 2000 – 2006, sunt experte când vine vorba de cățărat către vârf. Există însă un loc bine bus deoparte pentru copilașul mijlociu al familiei și anume BMW M3 E36. Chiar dacă nu va câștiga concursuri de frumusețe, E36 are cu 46 % mai multă putere decât E30, iar la lansare, acesta a fost unul dintre cele mai apreciate automobile de către presa auto.

landrover

1983 – 1990 Land Rover Defender

Land Roverurile Defender din anii ‘90  pot atinge 100.000 € și chiar dacă versiunile mai vechi tot nu sunt mult mai ieftine, acestea au totuși un preț rezonabil. Pasionații și-au arătat interesul din ce în ce mai des pentru modelele din anii ‘80 după ce au văzut că acestea sunt mai ieftine decât celelalte. Interesul pentru automobilele clasice off-road este în creștere în ultima vreme, iar Land Rover este una dintre mărcile ce va fi în top o perioadă lungă de aici înainte.

bmwm

1999 – 2002 BMW M Coupe

Numit și „pantof de clovn”, BMW M Coupe este o excepție de la vechea regulă care spunea că atunci când topul coboară, prețul urcă. Bazat atât pe Z3, cât și pe M3, M Coupe este mult mai rar, iar fanii săi îl consideră funky. Pentru că este un automobil atât de rar (mai puțin de 3000 de unități în Europa) și pentru că are un loc special în inimile fanilor mărcii, BMW M Coupe are cu siguranță un viitor luminos în ceea ce privește colectabilitatea. Prețurile pentru cele în stare originală cu 320 cai putere au crescut de mult.

alp   aalp

1984 – 1991 & 1991 – 1995 Renault Alpine GTA/A601

Caroseria din fibră de sticlă poate că nu părea deloc sigură, iar motorul V6 montat în spatele axei spate – ca un Porsche 911 – nu era cel mai fiabil dintre motoare. Însă Renault Alpine GTA și A610 sunt două automobile sport 2 + 2 care au fost construite în serii limitate și care sunt astăzi subevaluate în mod incontestabil. GTA Turbo cu 200 cai putere este un automobil ce merită un loc în colecție, iar interesul pentru cele două automobile fermecătoare va crește cu siguranță datorită noului A110.