Recomandat de Motor Clasic Magazin: .1 Concept Your Beauty Masters – maeștrii frumuseții

Suntem cu toții parte dintr-o comunitate unită prin pasiunea pe care o avem pentru domeniul auto. Suntem curioși de ceea ce se află în spatele fiecărui model care a făcut istorie. Avem un respect deosebit față de toată munca depusă de oamenii pasionați care au lucrat fie la construcția unei mașini, fie la restaurarea și cosmetizarea acesteia. Apreciem creativitatea și profesionalismul în servicii personalizate.

whatsapp-image-2018-04-26-at-18-36-32 whatsapp-image-2018-04-27-at-12-36-06

19956743_1920699938208680_5823145891176387735_o

Pasiune și profesionalism

Povestea din acest articol este despre oameni pasionați. Poate și de mașini, dar, în primul rând, oamenii aceștia sunt pasionați de păr, de ceea ce pot realiza lucrând ca hair styliști și de felul în care rezultatul muncii lor diferă de la o persoană la alta, de la un client la altul. Pentru că oamenii sunt diferiți, nu doar fizic, ci și din punctul de vedere al personalității lor.

Fiecare dintre noi, cei pasionați de automobile, își dorește sau visează să dețină un anumit model, dar odată ajuns în reprezentanță, e consiliat în alegerea mașinii ideale în funcție de nevoile sale, de felul în care se deplasează și de bugetul disponibil. Într-un mod asemănător, putem să purtăm o conversație și cu un specialist în hairstyling, dacă ne adresăm persoanei potrivite.

20785675_1936870726591601_5675465506398483368_o 23669154_1975713906040616_791943366020328033_o 23926203_1979521928993147_6633425956120043517_o 28336300_2029179504027389_5344695628147662939_o

Unde și de ce să-i căutați

Echipa .1Concept Your Beauty Masters oferă servicii personalizate de hairstyling și barbering, având sediul într-o zonă centrală din București, aproape de Cișmigiu.

Numele .1Concept se referă la faptul că fiecare client sau clientă care le calcă pragul poate să pună punct și să găsească, alături de profesioniști, un nou concept prin care să-și exprime personalitatea. Un concept unic, în tendințe și, cel mai important, potrivit caracteristicilor sale.

Cu ce se diferențiază acest salon de înfrumusețare față de celelalte? Clienții fideli locului, deopotrivă bărbați sau femei, susțin că, pe lângă faptul că apreciază serviciile de calitate de care au parte aici și creativitatea echipei, sunt încântați că primesc recomandări oneste și inspirate despre ce li se potrivește cel mai bine în ceea ce privește aspectul lor fizic sau felul în care ar trebui să se îngrijească de imaginea lor acasă. În plus, atmosfera pe care o găsesc la .1Concept și vibe-ul celor care îndeplinesc rolul de Your Beauty Masters sunt diferite față de majoritatea saloanelor de înfrumusețare. Încă de la deschidere, Cristi (proprietarul) și-a dorit să creeze un loc în care clienții, oricât de diferiți ar fi unii față de ceilalți, să se simtă în largul lor. Așadar, și-a instruit oamenii să fie profesioniști, să nu aibă prejudecăți, să fie prietenoși și ospitalieri cu toți cei care le calcă pragul.

Clienții .1Concept Your Beauty Masters sunt un mix de personalități și stiluri foarte diferite, de la cei clasici, conservatori, până la cei mai îndrăzneți și mereu dornici să încerce ceva nou. Ceea ce au cu toții în comun este grija pentru propria persoană și dorința de a avea parte de servicii de calitate, personalizate. Iar faptul ca peste 90% dintre clienții salonului revin în mod constant este o dovadă că Cristi a reușit să facă din .1Concept ceea ce și-a propus: „Un salon în care nu te simți ca într-un salon, ci mai degrabă ai senzația că ai venit în vizită la niște prieteni care sunt hairstyliști profesioniști” – una dintre replicile cel mai des auzite de la clienți. O decizie inspirată, dar riscantă deopotrivă, a fost aceea de a nu afișa niciun indicator la intrare – un alt mod de a selecta clientela. Nu, nu este un salon cu circuit închis, cum ar spune unii, dar e un loc în care ajungi doar dacă îl cauți.

Performanță și responsabilitate

Celor de la .1Concept li s-a dus vestea că pot să facă minuni din păr, că realizează schimbări de look impresionante fără ca sănătatea părului să fie afectată. Fiecare decizie se ia în mod responsabil, după o discuție detaliată cu cel sau cea care se află pe scaun. Într-o astfel de discuție de consiliere, se face o diagnoză a părului (ce tip de păr, ce culoare are, ce culoare se dorește, care e istoricul – prin ce alte tratamente chimice a trecut) și se ia o decizie de comun acord. Doar lucrând într-o astfel de manieră se pot obține rezultate satisfăcătoare pentru ambele părți implicate – clientul și profesionistul.

Produse profesionale de cea mai bună calitate

Un alt aspect care îi recomandă pe cei de la .1Concept este faptul că au ales să lucreze pe zona de coafor cu o marcă premium. J Beverly Hills este un brand cu suflet american, bazat pe ingrediente botanice prelucrate la cele mai înalte standarde, astfel încât acestea își păstrează proprietățile active pe tot parcursul procesului de producție. Toate produsele sunt fabricate în mediu perfect steril, acestea iau contact cu aerul doar atunci când sunt deschise pentru prima oară. Așadar, clienții .1Concept au garanția că în părul lor sunt folosite doar produse cosmetice de cea mai bună calitate.

J Beverly Hills oferă mai multe game specializate. Pe lângă linia de culoare extrem de diversificată, există și o gamă de îngrijire și stilizare de bază, una de lux care include și un tratament eficient de reconstrucție (disponibil exclusiv în salon) și o gamă de îngrijire și stilizare dedicată bărbaților. În plus, la .1Concept Your Beauty Masters se poate realiza un tratament de netezire pentru părul ondulat natural, care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Tratamentul este unul inovativ datorită tehnologiei folosite, care nu afectează în niciun fel integritatea firului de păr și nu conține formaldehidă sau derivate ale acesteia.

Reputație

Parte din echipa .1Concept se ocupă de educație pentru brandul J Beverly Hills, fiind și reprezentanți la nivel național ai acestei mărci. Asta înseamnă că susțin seminarii și prezentări pentru a-i învăța și pe alți colegi de breaslă să lucreze cu aceste produse. Mai mult decât atât, Alin Mihalache este trainer internațional J Beverly Hills, munca sa fiind răsplătită pentru rezultatele pe anul 2017 prin distincția „European Educator Of The Year”, primită la un eveniment de prestigiu desfășurat în toamna anului precedent la Los Angeles, California.

În România, .1Concept este partener al postului tv Antena 1, unde echipa Your Beauty Masters este implicată în realizarea look-urilor prezentate în show-uri precum X Factor sau The Four – Cei 4.

Servicii oferite

La baza mixului de servicii se află cele de hairstyling și barbering, dar .1Concept Your Beauty Masters oferă și servicii de manichiură-pedichiură pentru cliente și manichiură pentru bărbați. Din echipă mai fac parte doi make up artiști, pentru acele momente în care vrei să arăți în cea mai bună versiune a ta, scop ce poate fi atins ușor atunci când ai parte de un machiaj profesional, realizat impecabil.

Ce se poartă în acest sezon?

Dacă e să ne ghidăm după tendințe, în sezonul acesta ar trebui să luăm în considerare câteva elemente pe care se pune accent. Bretonul, în orice formă a lui, este foarte în vogă, datorită aerului proaspăt și ștrengăresc pe care îl poate adăuga unei tunsori. Anii ‘90 au revenit în forță pe toate fronturile din modă, inclusiv atunci când vine vorba de coafuri. Tunsorile reinterpretate ale ultimei decade din secolul trecut înseamnă linii simple, dar texturate, astfel încât să denote naturalețe și lejeritate. Bobul este un clasic mereu la modă, dar în acest sezon se caută mai mult bobul lung și foarte lung (lob).

Culorile care sunt în top acum sunt foarte ofertante: de la nuanțe naturale de castaniu și blond îmbrățișate prin diferite tehnici de balayage, până la arămiu prăfuit cu auriu și mai departe la blondul cel mai deschis și mai pretențios – alb argintiu. Să nu uităm nici de părul fantezie în culorile din poveștile cu unicorni, care se menține printre favoritele lui 2018.

Tunsorile masculine din acest sezon oscilează între două moduri de stilizare, fie că vorbim de părul scurt, fie de cel mai lung. Purtătorul trebuie doar să se hotărască dacă preferă un aspect texturat, neglijent, cât mai natural sau își dorește mai degrabă un look finisat, studiat.

Desigur că acestea sunt doar câteva direcții, însă, până la urmă, important este să alegem ceva ce ni se potrivește, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât și din cel al personalității. Nu în ultimul rând, este important să știm cât timp suntem dispuși să investim în întreținerea look-ului la care aspirăm.

Așadar, dacă încă sunteți în căutarea acelui loc în care să găsiți profesioniști care să aibă grijă de imaginea voastră, oameni pasionați de munca lor și implicați în tot ceea ce fac, merită să le faceți o vizită celor de la .1Concept Your Beauty Masters. Îi găsiți în București, pe strada Spiru Haret nr. 4, iar mai multe informații puteți afla vizitându-le site-ul www.1concept.ro

con_png