Lamborghini a lansat noul Huracán cu tracțiune spate

Lamborghini Huracán LP 580-2 cu tracțiune spate: esența plăcerii la condus!

Un design nou, mai dinamic, pentru partea din față și din spate. Conceput și proiectat pentru a oferi plăcerea deosebită de a conduce un supercar cu tracțiune spate. O greutate mai redusă și o nouă repartizare a greutății, pentru o experiența la superlativ; 0-100 km/h în doar 3,4 secunde și o viteză maximă de 320 km/h.

Los Angeles, California – Automobili Lamborghini prezintă în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles noul Lamborghini Huracán LP 580-2: o versiune cu tracțiune spate a coupe-ului Huracán. Special conceput și adaptat sistemului de tracțiune spate,

Huracán LP 580-2 combină noul său aspect dinamic cu un pachet special, care oferă pasionaților o experiență Lamborghini autentică.

„Încă de la început, ne-am propus să dezvoltăm Huracán cu intenția de a oferi clienților noștri atât modele cu tracțiune integrală, cât și modele cu tracțiune spate”, spune Maurizio Reggiani, Membru al Board-ului R&D. ”Rezultatul este o mașină extrem de dinamică.”

Lamborghini Huracán LP 580-2 continuă tradiția mărcii Lamborghini, de a crea modele pure, vizionare, bazate pe tehnologie”, spune Stephan Winkelmann, Președinte și CEO al Automobili Lamborghini. „Versiunea de echipare cu tracțiune spate se integrează perfect în familia Huracán, adresându-se celor care doresc o experiență de condus și mai intensă, sau celor care, în prezent, conduc alte automobile cu un sistem de tracțiune spate și își doresc să conducă un Lamborghini. Această nouă versiune reprezintă cea mai pură expresie a unui Lamborghini, în pas cu ultimele noutăți, cu rafinamente tehnologice de cea mai înaltă clasă. Este o supermașină serioasă, pentru clienți serioși, oferind un nivel maxim de plăcere la condus.”

Cu un motor aspirat V10 de 5.2 l, care trimite o putere de 426 kW/580 CP către puntea spate, Huracán LP 580-2 are o greutate totală, fără plinuri, de doar 1,389 kg, cu 33 kg mai puțin față de versiunea cu tracțiune integrală.

Distribuirea greutății pe punți este de 40% față, 60% spate, reducând astfel forța de inerție pe puntea față. Modul de gestionare a puterii complet nou, suspensiile modificate, sistemul de direcție îmbunătățit și sistemele de tracțiune și control al stabilității recalibrate, oferă conducătorului un control mult mai bun asupra automobilului. Modurile variabile de condus Lamborghini: STRADA, SPORT și CORSA sunt reglate pentru a asigura caracteristicile de supravirare, subliniind comportamentul autentic de sistem de tracțiune spate.

Sportivul Huracán LP 580-2 cu tracțiune spate completează perfect familia Huracan existentă, oferind experiența și tehnologia de ultimă generație a modelului Huracán LP 610-4 cu tracțiune integrală și aspectul atrăgător al lui Huracán LP 610-4 Spyder.