La Vie en Bleu împreună cu La Vita Rosso

Între 28 și 29 mai 2016 are loc festivalul francez și italian al automobilului de la Prescott Hill Climbs o celebrare a automobilelor italiene și franceze. În weekendul dintre 28 și 29 Mai 2016, a zecea întâlnirea anuală a concursului de excelență în industria auto frnaceză –  La Vie en Bleu – va avea loc la Prescott Hill Climb, Gotherington in Glocestershire – cartierul general al Bugatti Owner’s Club.

071215eventPR_Allan_Rhodes_May10_carBUG1c

Acest spectaculos eveniment de două zile este dintotdeauna printre favorite în calendarul evenimentelor de profil, iar anul acesta nu face excepție. Nou pentru 2016 este introducerea „La Vito Rosso” la Prescott celebrându-se de asemenea tot ceea ce este Italian!

Prescostt Hill Climb va fi transformat într-o celebrare a celor mai rafinate automobile frnaceze și italiene prin divertisment, târguri și cluburi. Competiții speciale pe clase vor fi disponibile pentru marcile franceze și italiene.

Paddock-ul va fi înțesat cu mașini și supercaruri franceze și italiene de milioane de lire – deja confirmate fiind Bugatti Veyron Supersport, Bugatti Pur Sang, un Voisin, Ferrari Enzo, un Ferrari 275 GTB, inlcusiv un Benetton de Formula 1 pilotat de Nelson Piquet în 1990 și un monopost din Formula Nippon.

După cum apreciază și Nick Mason – bateristul formației Pink Floyd și colecționar: „În ciuda faptului că se numește La Vie en Bleu, evenimentul este în esență unul britanic – un mini Goodwood Festival of Speed care celebrează mașinile franceze, dar într-un stil british. Este chintesența unui club de motor sport, unde vizitatorii pot atinge mașinile, pot vorbi cu piloții și pot admira de la vehicule istorice rare la supercaruri modern care încearcă să-și depășească limitele.”