Automotoretro Torino a 37-a Ediție

A 37-a ediție a cunoscutului salon italian Automotoretro de la Torino dedicat vehiculelor istorice și de colecție s-a desfășurat în acest an în perioada 31 ianuarie – 3 februarie.

La ediția din acest an au prezenți oficial un număr de 18 producători auto și moto iar conform tradiției, în prim plan s-au aflat producătorii auto italieni cu numeroase modele istorice prestigioase.

Desfășurată în cadrul complexului expozițional Lingotto Fiere pe o suprafață de 100.000 metri pătrați în cadrul a patru pavilioane, ediția din acest an a gazduit un număr de circa 1.200 de expozanți: dealeri auto – moto, cluburi auto-moto, muzee, ateliere de restaurare, comercianți de piese și accesorii, case de licitații, organizatori de evenimente și librari.

În cele 4 zile ale evenimentului, cei circa 67.000 de vizitatori au putut admira circa un număr de circa 3.500 vehicule istorice sosite din întreaga lume, majoritatea dintre acestea fiind scoase la vânzare. În unul din cele 4 pavilioane a fost rezervat special exemplarelor oferite la vânzare de către persoane fizice și micii comercianți, care sunt adesea oferite aici la prețuri mai rezonabile decât cu ​​alte ocazii. Citiți articolul complet aici: https://auto-retro-passion.ro/salonul-automotoretro-torino-2019/

Foto: Ruoteclassiche