VINTAGE CAR PARADE RUSE – 3 IUNIE 2023

Perioadă

Organizator
Retro Club Rusciuc din Ruse-Bulgaria

VINTAGE CAR PARADE RUSE – 3 IUNIE 2023

Dessii Vasileva, președinte al Retro Club Rusciuc din Ruse-Bulgaria vă invită  la evenimentul deja traditional care se va desfășura in data de 03.06.2023.

Dragi prieteni,
Este placerea nostra sa va invitam la cea de-a noua editie a Paradei Masinilor Istorice Ruse 2023, care va avea loc in 3 iunie 2023 in Ruse, Bulgaria! Va rugam frumos sa distribuiti informatia  despre eveniment colegilor posesori de vehicule istorice care ar putea fi interesati de participare.
Pentru inscrierea participantilor va rugam sa ne transmiteti numele, marca si tipul vehiculului, anul de fabricatie precum si telefonul si emailul pentru a fi in contact. Detaliile despre eveniment:

PROGRAM:

  • Intre orele 9.00 si 9.45 ne vom intalni cu participantii din Romania la Podul Prieteniei (pe partea bulgara), de unde vom conduce toate masinile din Romania la eveniment.
  • Intre orele 10 si 14 se vadesfasura evenimntul care va cuprinde program musical, ateliere pentru copii,vizita la Muzeul Transportului, premii pentru toti participantii.
  • La ora 14-30 se termina evenimentul
  • La ora 20 cina pentru participanti la Hotelul Anna Pallace

Dorim sa  exprimam recunostiinta pentru participarea la editiile anterioare ale Paradei Masinilor Istorice de la Ruse, care au fost incredibilde populare si au starnit un mare interes. Noi, precum si publicul , suntem foarte incantati sa avem participanti din Romania ca la editiile anterioare, sa continuam aceasta traditie minunata.
INFORMATII SUPLIMENTARE
Nu exista taxa de participare!
Nu exista limita a numarului de masini sau motociclete, dar nu mai mult de 10 masini Dacia si nu mai mult de 5 masini de (aceeasi marca) alte marci.
Cina este acoperita de organizatori pentru 2 participanti per vehicul.
Daca doriti sa petreceti noaptea in oras si aveti nevoie de un loc de cazare, va vom recomanda un hotel si va vom oferi spijin pentru rezervare.
Pentru participantii care vor ramane in Ruse pentru cina, va vom oferi parcare municipala sigura.
Din respect pentru efortul gazdelor, pentru buna organizare si desfasurare, participarea este posibila doar pentru membri RCR care detin vehicule istorice si care se inscriu in formularul https://docs.google.com/forms/d/1Xi2oqU2OgYQQ3OWeCfF5cJA1MDBM-sKYALNsQQCWxvc/edit?usp=drivesdk
Inscrierile vor fi confirmate individual pentru a se putea respecta cerinta organizatorului de nu depasi participarea a 10 Dacia si 5 auto de aceeasi marca (pentru restul marcilor).
Inscrierile se vor inchide in 01.06.23 ora 12.

Colegii care pleaca din Bucuresti si zona limitrofa se pot intalni pentru deplasare grupata la benzinaria Petrom Giurgiului. Plecarea in coloana va fi la ora 8, pentru a ne putea incadra in programul organizatorilor.