Efectul Picasso, o expoziție de excepție la București

Porsche - Efectul Picasso

Partener activ al artei sub toate formele sale, Porsche susține un nou eveniment din sfera artei, de această dată dedicat operei unuia dintre cei mai mari artiști ai secolului al XX-lea: Pablo Picasso.

„Efectul Picasso”  peste 46 de lucrări ale artistului

”Efectul Picasso” este una dintre cele mai impresionante expoziții din Europa de Est și probabil cea mai importantă din România – una dintre cele doar opt țări participante la programul Celebration Picasso: 1973-2023.

Porsche – Efectul Picasso

Expoziția este deschisă la Muzeul de Artă Recentă din București până la data de 08.01.2024 și oferă vizitatorilor ocazia de a a dmira 46 de lucrări semnate de artistul spaniol. dar și 50 de lucrări ale artisștilor români contemporani.

România este singura țară din Europa Centrală și de Est inlcusă în acest proiect

Este pentru prima oară, de la expoziția din 1968, când avem în România un număr atât de mare de lucrări semnate de Pablo Picasso, acestea fiind opere reprezentative pentru perioada de creație cuprinsă între anii 1908 și 1972.

Porsche – Efectul Picasso

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Musee National Picasso -Paris și comemorează 50 de ani de la dispariția lui Pablo Picasso. România este singura țară din Europa Centrală și de Est care a fost inlcusă îmn amplul proiect lansat de Spania și Franța printr-un parteneriat guvernamental.

Te-ar mai putea interesa și:

Aniversare Porsche 75 ani – Porsche față în față cu provocările viitorului

Tiriac Collection a prezentat astazi modelul Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition