Colosseum Mall și Clubul Vehiculelor de Epocă organizează evenimentul Old Cars Show

Old Cars Show

Colosseum Mall și Clubul Vehiculelor de Epocă organizează evenimentul Old Cars Show, 30 iulie și 1 august 2021.

Între 30 iulie și 1 august 2021, Colosseum Mall va organiza evenimentul Old Cars Show și va aduce pasionaților de mașini peste 30 de modele de mașini de epocă care au făcut istorie.

Cel mai vechi exemplar care va putea fi admirat în cadrul evenimentului este un Ford A produs în anul 1928

Evenimentul este organizat cu susținerea Clubului Vehiculelor de Epocă și va avea loc în parcarea centrului comercial Colosseum, din șoseaua Chitilei 284, sector 1, București.

Zeci de mașini retro expuse la evenimentul organizat de Colosseum.

Cel mai vechi exemplar care va putea fi admirat în cadrul evenimentului este un Ford A produs în anul 1928.

Pontiac Eight din 1953, un exemplar unic în România, se va regăsi de asemenea printre zecile de mașini retro expuse la evenimentul organizat de Colosseum.

Expoziția va găzdui și un automobil foarte rar marca Wanderer tip W-52 Cabriolet, fabricat în anul 1937.

Transylvania Classic 2021 între 12 și 14 august la Sibiu

« Sunt bucuros că prin intermediul evenimentului Colosseum Old Cars Show reușim să oferim iubitorilor de mașini posibilitatea de a admira zeci de modele celebre care au scris istoria industriei auto. Le mulțumesc colecționarilor care au acceptat invitația noastră și sper ca mașinile lor să fie admirate de cât mai mulți vizitatori.», a declarat Nicolae Apostol, Președintele Clubului Vehiculelor de Epocă.

Branduri auto celebre

În cadrul expoziției de mașini de epocă vor fi expuse modele produse de branduri auto celebre. Printre acestea se vor regasi modelele Citroen Traction Avant (1939), Mercedes Benz 230 Cabrio (1940), Jeep CJ3A (1948), Ford Mustang (1965), Jaguar E Type 4.2 XKE (1969). Volga C21 (1968) ș.a.

Nu vor lipsi nici cunoscutele branduri locale, Aro și Dacia, care vor fi reprezentate de modelele  Dacia 1100 și 1300  (1969) și IMS ARO M 461 (1974).

Organizatorii au pregătot câteva surprize

Cei mai norocoși dintre vizitatorii expoziției de mașini de epocă vor avea șansa de a se plimba cu o parte din mașinile expuse, conform unui program special pregătit de organizatori.

Evenimentul se va bucura și de prezența lui Adrian Mitu, artist cunoscut pentru pasiunea sa de a picta în cafea. Acesta va face demonstrații live și va reprezenta artistic evenimentul dedicat mașinilor de epocă.

Pe lângă exemplarele de mașini de epocă, evenimentul va găzdui și o expoziție de masini în miniatură.

În cursul zilei de sâmbătă, atmosfera de eveniment va fi completată de muzică jazz live, interpretată de artiști români, la saxofon și trompetă.

Intrarea la acest eveniment este liberă, iar accesul în parcarea centrului comercial Colosseum Mall se face din șoseaua Chitilei 284.

Pentru mai multe informații despre evenimentele organizate de Colosseum Mall puteți accesa www.thecolosseum.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/ColosseumMallBucuresti.