8 pachete de asistență și siguranță oferite de Mercedes-Benz GLE

Mercedes-Benz GLE
Călătoriile pe distanțe lungi, parcări complicate în spațiile citadine aglomerate, manevre complicate cu remorca, toate pot constitui factori de stress la volan.

Noul model Mercedes-Benz GLE este construit pentru a oferi o experiență confortabilă la volan, iar dotările speciale și mai cu seamă pachetele de siguranță transformă orice dificultate într-o oportunitate.

Conceptul Mercedes-Benz Intelligent Drive îți ușurează viața. Ajungi în siguranță la orice destinație alegând unul din cele mai noi modele direct de la Auto Schunn Romania, un important dealer auto Mercedes–Benz.

Iată doar câteva din pachetele de siguranță special concepute de Mercedes-Benz pentru o experiență de șofat cât mai relaxantă pentru tine.

Asistență activă pentru menținerea corectă a distanței între autovehicule DISTRONIC:

În marile aglomerări urbane, păstrarea distanței corecte între vehicule este o adevărată provocare. Nu și pentru noul sistem de asistență activă DISTRONIC. Utilizându-l , vei simți diferența, căci adaptarea automată a vitezei la opriri repetate și deplasare lentă în coloană te ajută să menții distanța optimă față de autovehiculul din fața ta.

Pachet oglinzi exterioare – un plus de siguranță în trafic:

Atunci când ai un Mercedes-Benz GLE dotat cu oglinzi exterioare rabatabile electric , parchezi mult mai ușor. Siguranța în trafic și la parcări este un obiectiv central pentru proiectanții noilor modele Mercedes. Când ai vizibilitate totală în lateral, chiar și pe vreme dificilă, datorită oglinzilor reglabile încalzite, vei șofa mult mai relaxat.

Asistența special de limitare a vitezei:

Afișarea vitezei maxime admise te ajută să respecți simplu limitarea vitezei, iar indicațiile inteligente cu privire la restricții îți oferă mai multă siguranță în trafic, indiferent de traseu.

Mercedes-Benz GLE Pachet Plus – destinat asistenței la rulare:

Atunci când alegi Pachetul Plus de asistență la rulare ai parte de confort și siguranță, în orice conjunctură de trafic rutier. Asistența activă pentru ambuteiaje te ajută să alegi cea mai bună variantă de traseu, care îți va economisi timp și bani. Iar sistemul de siguranță opțional Pre Safe Impuls adaugă un plus de protecție în eventualitatea unor coliziuni din lateral, provocare de alți șoferi.

Asistență pentru manevrarea remorcii:

Ai atașat o remorcă dar încă nu simți că ești în control și nu manevrezi relaxat autovehiculul? Nu e nici o problemă, căci Mercedes oferă sistemul de asistență pentru manevrarea remorcii. Beneficiezi de conducere asistată și economisești timp, când te poți baza pe acest pachet de asistență fiabil și precis.

Pachet special pentru parcări în siguranță:

Optezi fie să parchezi în mod asistat sau poți cere sistemului să parcheze singur. Asistența la parcare începe din momentul căutării locului de parcare și alegerii spațiului potrivit. Acum te poți bizui pe ajutorul Mercedes pentru cele mai dificile și delicate manevre de parcare, chiar dacă ești șofer  începător. Grație camerei video pentru marșarier, ai mai multă vizibilitate atunci când faci manevre în parcare. Indiferent de aglomerație, vei stăpâni mai bine autoturismul și vei limita numărul de manevre, chiar și atunci când spațiile sunt reduse și riscul de zgârieturi și atingeri este sporit. Ecranul îți afișează live tot ce ai nevoie să vezi în spatele autoturismului, pentru  a efectua în siguranță parcarea. În momentul deplasării în marșarier, sistemul  de asistență te ajută să alegi traseul corect.

Mercedes-Benz GLE  – Asistent adaptiv pentru faza lungă:

Activează sistemul printr-o comandă rapidă și bucură-te de mai mult confort atunci când șofezi pe distanțe lungi, mai ales noaptea. Asistența adaptativă pentru faza lungă va comuta automat atunci când va detecta autovehicule care vin din față sau din sens opus. O iluminare mai bună  a carosabilului și evidențierea rapidă a obstacolelor te vor ajuta pe orice trasee.

Faruri LED High Performance:

Farurile LED  de tip High Performance îți dau un plus de siguranță atunci când șofezi pe timp de noapte . Apreciate datorită tehnologiei LED, aceste faruri  oferă o iluminare mai performantă comparativ cu sistemele convenționale, iar consumul de energie este mai redus, căci farurile adaptative schimbă intensitatea luminii în funcție de condițiile de drum.

Auto Schunn Romania este partener autorizat si dealer Mercedes-Benz cu reprezentante in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timisoara. La Auto Schunn Romania (auto-schunn.ro) gasesti autoturisme noi si rulate cu livrare imediata din stocul propriu al companiei.