Verificarea istoricului unei mașini printr-un raport VIN comandat pe Automoli. Cum vă ajută?

VIN
Verificarea VIN însumează întreg istoricul înregistrat al unui vehicul. Fiecare vechiul deține un număr VIN propriu, pentru ca toate informațiile din raport să fie cât mai exacte. Rapoartele privind istoricul vehiculului oferă detalii despre proprietarii unei mașini, istoricul accidentelor, starea mașinii, kilometrajul și multe altele. Trebuie doar să știți numărul de identificare al vehiculului pentru a putea comanda un astfel de raport.

Cum obțineți un raport despre istoricul vehiculului?

Există mulți dealeri sau vânzători de mașini ce vă oferă rapoarte privind istoricul acestora, mai mult sau mai puțin exacte sau reale, cu diferite niveluri de informații. Dacă intenționați să achiziționați o mașină rulată, este indicat să obțineți un raport VIN pe cont propriu.

Pentru a obține un raport de istoric al vehiculului, pur și simplu completați un formular online pe Automoli.ro prin care furnizați VIN-ul. După alegerea raportului și efectuarea plății, în doar câteva secunde veți primi pe email un raport detaliat despre vehiculul dorit.

Cum vă ajută istoricul unei mașini atunci când doriți să achiziționați o mașină rulată?

Atunci când achiziționați o mașină nouă, aveți certitudinea că starea tehnică este cea prezentată de dealer-ul auto. Situația se schimbă însă când cumpărați o mașină uzată. În acest scop, obținerea unui raport istoric comandat pe platformă, vă va ajuta să obțineți detalii despre istoricul mașinii și decide asupra achiziționării acesteia.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de numărul VIN al mașinii, cunoscută și sub denumirea de serie de șasiu. Prin intermediul Automoli, puteți accesa cu ușurință raportul privind istoricul vehiculului, în doar câteva secunde.

Raportul comandat pe Automoli vă va pune la dispoziție informații relevante, despre istoricul vehiculului ce conține informații despre ofertele de vânzare și proprietarii de vehicule, informații despre evenimente și coliziuni cu un alt vehicul, numărul de kilometri, informații despre inspecțiile tehnice realizate, verificarea evidențelor internaționale ale vehiculelor căutate, pentru a știi dacă mașina este declarată furată, fotografii de arhivă, lista dotărilor autovehiculului, dar și o analiză VIN detaliată.

VIN

Care sunt avantajele verificării VIN prin intermediul Automoli? 

Ori de câte ori veți face o achiziție pentru un vehicul, cu siguranță veți dori să știți că bunul achiziționat, vă oferă ceea ce promite vânzătorul că oferă și porniți la drum în siguranță.

Avantajul verificării VIN prin intermediul aplicației Automoli, constă în informațiile concise privind istoricul autovehiculului, achiziționat fie din Europa, fie din SUA. În același timp, liniștea sufletească și angajamentul financiar, sunt importante pentru fiecare, așadar nu ezitați să verificați istoricul auto înainte de a lua orice decizie.

Informațiile regăsite în cadrul raportului, vă vor oferi o perspectivă asupra stării mașinii și modalității în care a fost întreținută de foștii proprietari.

Raportul istoric al vehiculului poate dezvălui existența daune nevăzute, provocate de inundații. Deși la suprafață mașina pare în stare perfectă, părțile ei interioare pot avea de suferit. O verificare VIN va dezvălui dacă vehiculul a avut de suferit total sau parțial în urma inundațiilor și problemele au fost reparate adecvat.

Ca și în cazul daunelor provocate de inundații, verificarea VIN poate dezvălui și daune structurale sau reparații majore ale vehiculului, precum și costurile aferente.

Rechemările mașinilor în service au loc adesea din cauza diverselor probleme de fabricație. Spre exemplu, airbag-uri nefuncționale, volan instabil, frâne acționate cu greutate, toate acestea lăsate nereparate, pot duce la adevărate tragedii în trafic. Din fericire, un raport VIN va determina dacă au existat sau există astfel de rechemări și dacă au fost rezolvate.

Modalitatea de utilizare a vehiculului poate influența uzura acestuia, dar și numărul de kilometri. Dacă a fost utilizat ca și taxi sau mașină de curierat spre exemplu, uzura este mai mare, iar numărul de kilometri reali este cu certitudine unul ridicat. Există vânzători care pot derula înapoi odometrul mașinii, pentru a obține mai mulți bani în urma vânzării acesteia. Verificarea VIN vă va oferi informații privind utilizarea vehiculului, dar și numărul real de kilometri.

Prin verificarea numărului VIN, veți putea economisi o mulțime de probleme, bani, dar și timp pierdut prin service-uri auto mai târziu. Raportul VIN reprezintă o investiție mică de făcut pentru a vă asigura că veți achiziționa o mașină rulată de calitate, care să vă fie de folos în fiecare zi.

Foto principală: Pexels