Trust Motors a donat 3 Peugeot Rifter în lupta împotriva coronavirus (COVID-19)

Trust Motors Peugeot Rifter umanitar

În această perioadă când este nevoie de fapte, suntem fericiți să anunțăm ca echipa AutoExpert a reușit să rezolve rapid o nevoie esențială pentru sistemul de sănătate din București. Trust Motors a donat 3 Peugeot Rifter pentru lupta împotriva coronavirus (COVID-19).

Ca urmare a apelului făcut marți seara de dl.prof.dr. Străinu Cercel cu privire la necesiatatea urgentă a 6 mașini pentru transportul medicilor și medicamentelor, am facut un apel la principalii oameni de afaceri din domeniul auto.

În doar cateva ore, firma Trust Motors, importatorul Peugeot-Citroen în România a decis donarea (nu punerea la dispozitie!!!) a 3 (trei) mașini Peugeot Rifter (în valoare totală de aproximativ 60.000 de euro), iar Toyota România a decis să pună la dispoziție în scurt timp alte două mașini.

Aceste mașini vor fi utilizate pe două direcții vitale pentru noi toți: transportul personalului care va face teste în teren și pentru etapa imediat următoare, când cazurile ușoare vor fi tratate acasă și va fi necesar transportul echipelor medicale în acest sens.

Mulțumim Trust Motors, Toyota România, pentru ca ați răspuns pozitiv apelului nostru în timp record! Vă mulțumim pentru mobilizarea voastră, pentru faptul ca ați înțeles că împreună putem face minuni! Sunteți extraordinari!

În același timp, regretăm lipsa de reacție a producătorilor de automobile din Romania, Ford ignorând total mesajul nostru, iar grupul Renault-Dacia comunicând că  „Groupe Renault Romania are în lucru propriile acțiuni pentru a veni in ajutorul autoritatilor implicate în lupta cu Covid-19”.

Promitem să fim atenți în continuare la noi cazuri în care putem veni cu soluții!

 

Trust Motors oferă trei autovehicule Peugeot 

Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Bals”

TRUST MOTORS răspunde apelului Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București si oferă trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale în lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2. Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesară pacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel se poate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

“Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă“ a declarat Andrei Iacob, CEO TRUST MOTORS.

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” multumește TRUST MOTORS pentru generozitatea și sprijinul acordat.

Compasiunea și altruismul dumneavoastră ne vor ajuta să fim și mai aproape de cei aflați în nevoie, vor fi sprijin în îndeplinirea misiunii noastre – salvarea vieții semenilor noștri.

Împreună rămânem în prima linie și ne facem datoria cu profesionalism, implicare și atitudine profund umană. Suntem conștienți că numai alături, umăr la umăr, vom putea trece mai ușor peste acest moment care pune la grea încercare capacitatea sistemului medical din România dar și empatia, solidaritatea și noblețea sufletească a fiecăruia dintre noi. Acum și întotdeauna, punem mai presus de orice – VIATA.” au declarat reprezentanții oficiali ai Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr.Matei Balș”

 TRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS Automobiles și unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto.