TOP 3 cele mai impresionante modele de Porsche auto rulate. Ce alegi?

Porsche

TOP 3 cele mai impresionante modele de Porsche auto rulate. Ce alegi? Oferta firmelor auto specializate în industria de mașini second hand se menține în continuă dezvoltare. De la VW, Ford, Toyota, Lexus, Jeep și până la Porsche, BMW, Mercedes-Benz sau orice alt brand auto, găsești – cu siguranță – în portofoliul companiilor vânzătoare mașina visurilor tale.

Cele mai impresionante modele de Porsche auto rulate se află la distanță de un click. Au foarte puțini kilometri rulați, istoricul service verificat, numere provizorii, și programarea deja efectuată la RAR. Poți să le achiziționezi inclusiv prin programe de finanțare, precum leasingul auto sau credit extern, și ai suport în întocmirea dosarului.

Porsche 991 Speedster cu doar 1000 de km rulați

Porsche 991 Speedster nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu 510 CP și cutie de viteze automată, acest bolid produs de renumita firmă constructoare de automobile sport este ideal pentru iubitorii de mașini puternice. Dotările ultramoderne se țin lanț, iar scaunele sport au un design greu de trecut cu vederea.

Vehiculul pentru nefumători vine la pachet cu touchscreen, volan multifuncțional, suspensie sport, sistem de navigare, sistem de control al tracțiunii, LED running lights, dispozitiv antidemaraj electric, faruri Bi-xenon și o listă lungă de alte funcționalități oferă o experiență unică la volan.

Porsche 911 Speedster Heritage-Pack

Wow! Aceasta este reacția pe care o ai atunci când vezi această mațină, chiar și numai în fotografii. Modelul decapotabil sport câștigă inima oricărui șofer, încă din prima secundă. Are 510 CP și cutie de viteze automată, un interior impecabil și un aspect estetic desăvârșit.

Toată viața te-ai visat la volanul acestei mașini, fără îndoială. Așa cum probabil te aștepți deja, acest vehicul este greu de întrecut pe pistă. Demnă de reviste, această piesă auto din oferta are numai 991 km rulați și se află într-o stare tehnică și estetică excepțională. Poate ajunge la tine în doar 15 zile lucrătoare, și poți opta pentru a-l achiziționa prin leasing intern sau credit extern. În funcție de finanțator, cuantumul avansului diferă.

Porsche 991 GT2 RS Clubsport

O alta piesă de colecție aflată în oferta firmelor specializate în industria auto second hand este Porsche 991 GT2 RS Clubsport. Cei 700 CP sunt responsabili pentru forța acestui autoturism, care își lasă în urmă orice competitor pe piste. Mașina ajunge la 100 km / h în mai puțin de 3 secunde. Dar nu doar din punct de vedere tehnic este impresionant acest model, pentru că și estetic îndeplinește absolut toate criteriile de exigență. Este impecabil până în cele mai mici detalii, urmând tradiția brandului producător de piese de colecție. În oferta Auto-leasing.ro, acest automobil nu are nici măcar 100 de km rulați! Este în cea mai bună stare, lucru confirmat și de garanția service pe care o primești în momentul în care o cumperi.

 Orice model de autoturism se poate cumpăra prin leasing auto de la Auto-leasing.ro

După cum îi spune și numele, Auto Leasing este compania auto unde poți cumpăra orice tip de vehicul prin programe de finanțare ca cel de leasing auto. De curând, îți oferă posibilitatea de a achiziționa mașina și prin credit extern, metodă prin care ești scutit de plata TVA.

Auto-leasing.ro are cele mai bune prețuri de pe piață, raportate la calitatea excepțională a autoturismelor din oferta lor. Portofoliul lor este online!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro