Taifas în 4 timpi la Ferma Dacilor

Volkswagen Clasic
Volkswagen Clasic

Retromobil Club Romania invită deținătorii de automobile Volkswagen Clasic, în același loc ospitalier -„Ferma Dacilor” din Tohani, în data de 27 Mai 2023.

Situată la circa 90 de km de București, Ferma Dacilor este o destinatie agreabilă pentru cei care doresc să petreacă o zi în mijlocul naturii, fără a lăsa acasă pasiunile lor. Evenimentul este unul de o zi, pe parcursul zilei de sambata – 27 Mai 2023.

Locatia ofera numeroase zone de distractie pentru cei mici, de la trambuline pana la echitatie.

Pentru pranz, masă a la carte, fiecare putand sa aleaga dintre bucatele pregatite in stilul specific Ferma Dacilor.

Asa ca nu mai stati pe ganduri! Daca sunteti posesorul unui automobil Volkswagen atestat istoric, este momentul sa-l puneti in miscare si sa ajungeti la Ferma Dacilor, incepand cu ora 12.00.

Inscrierea membrilor participanti se va putea face exclusiv accesand link-ul   https://retromobil.ro/eveniment/taifas-patru-timpi-editia-iii  urmand a completa toate informatiile solicitate, pentru o buna gestionare a evenimentului;

Cei care doresc sa participe, fiind insotiti de un numar mai mare de 2 de insotitori mentionati in formularul de inscriere, sunt rugati sa anunte acest aspect la momentul inscrierii la numarul de telefon/whatsapp 0763.645.312 (Darius Bocioroaga) sau 0726.110.893 (Radu Georgescu), in intervalul orar de contact 17.00-18.00, de luni pana vineri.

Programul zilei de 27 Mai 2023:

Intalnirea membrilor participanti din Bucuresti, formarea coloanei si deplasarea: se va face din parcarea complexului comercial Baneasa, zona KFC. Coloana va pleca la ora 10.00 am pe traseul Baneasa Shopping City-DN1-Luparia-Fulga de Sus-Mizil-Tohani-Ferma Dacilor, sosirea urmand a se realiza aproximativ in jurului orei 12.00 la Ferma Dacilor (judetul Prahova).

Participantii din alte zone geografice vor putea ajunge separat la Ferma Dacilor, cu conditia de a se incadra in programul evenimentului.

Datele de contact ale localului sunt: Ferma Dacilor, satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova 0728.757.048 fermadacilor@gmail.com https://www.fermadacilor.ro/ro/

– petrecerea timpului liber dupa masa in intervalul 14.00-16.00

– acordarea de diplome de participare pentru toti participantii, incepand cu ora 16.00

– inchiderea evenimentului, la ora 17.00

Va asteptam!

Echipa Volkswagen Clasic RCR