Pentru că așa este în tenis: Range Rover este partener oficial al turneului de la Wimbledon

Range Rover a anunțat parteneriatul oficial cu turneul Wimbledon, reunind pentru prima dată cel mai vechi turneu de tenis din lume și cea mai cunoscută marcă de vehicule britanice SUV de lux.

Turneul este prin excelență punctul culminant al verii sportive britanice. Urmărit de milioane de spectatori la nivel global, prestigiosul turneu de Grand Slam va fi susținut pentru prima dată de Range Rover în calitate de partener auto oficial, în 2024. Trecerea de la Jaguar la Range Rover va duce la extinderea susținerii acordate de JLR acestui turneu la peste un deceniu.

Un Range Rover Classic care a aprținut lui Alain Delon scos la licitație

Range Rover este un exemplu de urmat având la bază peste 50 de ani de progres și oferind clienților săi din întreaga lume cele mai luxoase SUV-uri. Toate modelele Range Rover sunt disponibile și în versiunea plug-in hybrid, iar primul Range Rover 100% electric va fi dezvăluit în cursul acestui an.

Flota auto, care include cele mai recente modele Range Rover și Range Rover Sport plug-in hybrid, va fi utilizată pentru a transporta jucători, echipe și oficiali către și dinspre destinațiile oficiale, pe tot parcursul turneului, utilizând infrastructura de încărcare disponibilă în zonă, pentru a maximiza folosirea autonomiei de condus în modul 100% electric de până la 120 km, de care dispun modelele Range Rover.

Reducerea emisiilor de noxe ale vehiculelor este o componentă esențială a angajamentului față de mediu al turneului de la Wimbledon. Infrastructura de încărcare de la sediul Indoor Tennis Centre, recent finalizată, este alimentată cu energie electrică din surse regenerabile și poate încărca un număr tot mai mare de vehicule hibride și electrice, reprezentând încă un pas către realizarea obiectivului de zero emisii de noxe pe parcursul desfășurării activităților All England Club, până în 2030.

Geraldine Ingham, Range Rover Managing Director, a declarat:

Reprezentând un eveniment simbol cultural britanic, urmărit de milioane de spectatori din întreaga lume, turneul oferă oportunitatea ideală pentru Range Rover de a interacționa cu clienții săi de pretutindeni, prin mesaje creative, care exprimă perfect eleganța și rafinamentul vehiculelor noastre, precum și sinergiile dintre cele două mărci de lux.”

Deborah Jevans CBE, Chair of the All England Club, care organizează turneul, a declarat:

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul de lungă durată cu JLR, prin numirea Range Rover în calitate de partener auto oficial. Mă bucur foarte mult de includerea în flota auto a unui număr semnificativ de vehicule plug-in hybrid cu emisii reduse de noxe, pentru a permite cât mai multe deplasări în modul EV. Acesta reprezintă încă un pas spre obiectivul nostru de a atinge zero emisii de noxe pe parcursul desfășurării activităților, până în 2030.”

Turneul va avea loc între 1 și 14 iulie 2024, la All England Lawn Tennis Club.

 

50 de ani de la debutul modelului off road Range Rover