Patru motive pentru a cumpăra un autoturism Volvo în această toamnă

Volvo

Patru motive pentru a cumpăra un autoturism Volvo în această toamnă. Dacă te gândești să schimbi mașina în toamna aceasta, de ce nu ai lua în considerare unul dintre noile autoturisme Volvo? Sunt unele dintre cele mai sigure și elegante mașini, cu un design special creat pentru confortul tău și al utilizatorilor.

Dacă te gândești să schimbi mașina în toamna aceasta, de ce nu ai lua în considerare unul dintre noile autoturisme Volvo? Sunt unele dintre cele mai sigure și elegante mașini, cu un design special creat pentru confortul tău și al utilizatorilor.

Volvo

Ai putea alege, de exemplu, un Volvo XC40, SUV-ul compact cu design modern și tineresc, perfect pentru a fi condus de doamne și domni deopotrivă, ce te va încânta prin tehnologia smart de la bordul său, dar și prin dotările de siguranță cu care vine. Sau poți să optezi pentru un sedan de lux Volvo S90, cu interior relaxant, reconfortant, combinat cu tehnologie intuitivă.

Ai mai jos doar câteva dintre motivele pentru care Volvo ar putea fi mașina pe care să o achiziționezi anul acesta.

  1. Siguranța la volan, promisiunea Volvo

Indiferent de modelul de autoturism Volvo pe care îl alegi, beneficiezi de una dintre cele mai sigure mașini din lume. Volvo a făcut eforturi încă de la primele modele pentru ca șoferii, dar și pasagerii și pietonii să fie mereu în siguranță la bordul unei mașini a producătorului suedez.

Volvo are unul dintre cele mai ambițioase obiective posibile din punct de vedere al siguranței: ca până în 2020, nimeni să nu fie rănit grav sau omorât într-o nouă mașină Volvo.

  1. O mașină de familie excelentă

Dacă vrei să cumperi o mașină de familie, încăpătoare, sigură și confortabilă pentru toată lumea, cu siguranță ar trebui să iei în considerare un Volvo.

Iar în ceea ce-i privește pe micuții pasageri, nu greșim atunci când afirmăm că Volvo este unul dintre producătorii de autoturisme ce setează standardele în domeniu. Să nu uităm că Volvo a inventat scaunele pentru copii orientate către spate, de exemplu. Fiecare tip de scaun pentru copii Volvo a fost testat atât în condiții normale, cât și în condiții de umiditate sau vreme rece, pentru ca cei mici să fie protejați în orice moment, pe orice vreme.

  1. Eficiență și sustenabilitate

Volvo își propune ca până în 2025 jumătate din mașinile vândute să fie electrice. Actualmente, motoarele folosite, cu combustie cu trei și patru cilindri, se bazează pe conceptul de putere eficientă fără compromisuri. Motoarele mașinilor Volvo sunt dotate cu o tehnologie de propulsie avansată, care oferă răspuns puternic prin capacitatea turbo și supercharge, sau prin cuplul electric instant al motoarelor avansate Plug-in Hybrid Twin Engine și a tehnologiei Mild Hybrid.

  1. Conectivitate

Sub umbrela Sensus, Volvo integrează conectivitatea, navigația, divertismentul în mașină și zona de inovare a sistemului audio. Sensus este conceptul special Volvo care te ajută să fii mereu în control deplin, prin interfața cu ecranul tactil, intuitiv și ușor de utilizat.

Funcțiile recente de control al vocii și interoperabilitatea cu smartphone-urile, prin CarPlay și Android Auto, te ajută să rămâi conectat în orice moment.

Alegând un Volvo, vei beneficia de una dintre cele mai sigure, elegante și performante autoturisme de pe piață.

Folosește un configurator Volvo pentru a afla care sunt ultimele oferte de vânzare pentru autoturismele Volvo contactând dealerii Volvo din București și din țară. Poți programa chiar acum un Test Drive la cea mai apropiată reprezentanță Volvo, pentru a te bucura de o experiență personalizată. Beneficiezi în acest fel de asistență și te bucuri să conduci modelul de autoturism Volvo preferat.