Descoperiti comori ascuse, decoratiuni cu personalitate si obiecte de colectie la Targul de obiecte de arta si antichitati Antique Market (7-9 decembrie 2018, Romexpo)

Antique Market este un eveniment cu o indelungata traditie in peisajul manifestarilor expozitionale dedicate obiectelor de arta si antichitatilor care ofera vizitatorilor si expozantilor posibilitatea de expunere si evaluare a pieselor de mobilier si a decoratiunilor interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele. In perioada 7-9 decembrie 2018 Romexpo va invita la Bucuresti pentru a descoperi comori ascunse ce pot deveni cadouri unice ori obiecte ale unor noi colectii.

Piata antichitaților în Romania cunoaste o crestere importanta in ultimii ani, acesta datorandu-se si interesului acordat de designeri noului trend cu tendinte vintage in amenajarile interioare. In plus, investitia in obiecte de arta, in obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privita ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase.

Din ce in ce mai multi romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu ceea ce confera acestei manifestari un interes ridicat si un public avizat numeros.

Antique Market este un eveniment de amploare, in care diferitele domenii din tematica se completeaza reciproc, aducandu-si fiecare propriul segment de public.

Mai multe detalii despre eveniment, precum si programul de vizitare le puteti gasi si pe www.antiquemarket.ro.