Dacia vă invită la Gaudeamus între 22 și 26 noiembrie 2017

Dacia călătorește nu doar în cele 44 de țări unde este comercializată, ci și la Gaudeamus. Timp de cinci zile (22 – 26 noiembrie), Dacia dă întâlnire pasionaților de educație în standul său, creat special pentru această ediție ca o incursiune în Lumea Dacia.

dacia-logan-mcv-stepway-k52-ph2-design-03-jpg-ximg-l_full_m-smart

Amplasat chiar la intrarea în pavilionul central al complexului Romexpo din București, standul Dacia oferă ocazia de a descoperi mai mult decât o lume a informațiilor diverse și interesante, prezentate într-un cadru inedit de personalități apreciate de publicul tânăr.

O serie de concursuri organizate în fiecare dintre cele cinci zile ale târgului le va oferi câștigătorilor ocazia de a se așeza la volanul unei Dacia Logan MCV Stepway și de a descoperi cum se comportă la drum unul dintre cele mai apreciate modele ale mărcii.

În plus, vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alături de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus și #Lumea Dacia, fotografia proprie realizată în zona foto de la standul Dacia, vor putea intra în concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Dana Rogoz și Virgil Ianțu, personalități ale industriei de televiziune,  vor încânta copiii de-a lungul a două ateliere educaționale tematice. Nu în ultimul rând, la standul Dacia vor fi expuse, în două biblioteci, volumele proiectului itinerant „Cele mai frumoase cărți din România”. Acest proiect cultural, cu desfășurare anuală, este dedicat designului de carte și dimensiunii artistice a cărții văzute ca obiect (http://celemaifrumoasecarti.ro/celemaifrumoase/)

 

Evenimente organizate în standul Dacia la Gaudeamus

Între 22 și 26 noiembrie

10:00  – 20:00    Concursuri și înscrieri la drive-test cu modelul Dacia Logan MCV Stepway

 Vineri, 24 noiembrie

18:00                Atelier și lansare de carte Sfaturi pentru fetițe, Mark Twain – marele premiu al concursului « Cele mai frumoase cărți din România 2017 ».

 Sâmbătă, 25 noiembrie

11:00                Workshop Fun Science: Viziunea lui Jules Verne

 

12 :00               Lansarea volumului „Medalion”, semnat de cunoscutul actor Dorel Vișan

 

13:30                Atelier de lectură interactivă, cu Dana Rogoz (adresat exclusiv angajaților Groupe Renault România)

 

15:00                Workshop de gestionare a emoțiilor copiilor, Copiii spun…un curs ca o joacă, cu Virgil Ianțu  (adresat exclusiv angajaților Groupe Renault România)

 

16:00                Invitați de Nota 10: Premierea Olimpicilor României

 

Duminică, 26 noiembrie

11:00                Atelierul de lectură și muzică: Peter Pan cu Andreea Lupescu

 

12:00                Prezentarea Premiului Goncourt în România

Mai multe informații despre programul târgului Gaudeamus puteți găsi pe www.gaudeamus.ro.

Detalii referitoare le modelul Dacia Logan MCV Stepway sunt disponibile la adresa https://www.dacia.ro/gama-dacia/modele/logan-mcv-stepway.html