CFMOTO CForce 600S, un ATV midsize perfect pentru plimbări de agrement în medii off road diversificate

Descoperă întregul lineup ATV-uri și SxS-uri marca CFMOTO, alături de cele mai noi colecții de echipamente de protecție off road (căști, cizme, ochelari, bluze, pantaloni, geci, impermeabile, armuri ATV, diverse protecții, mănuși etc.) și accesorii ATV diversificate (de la radiatoare, trolii, apărători de noroi și rack-uri până la parbrize, cutii și coșuri, anvelope, accesorii agricole și de grădină, accesorii iarnă și de confort, plus multe altele).

Disponibil cu patru scheme de culoare diferite, pentru a satisface preferințele fiecărui rider, ATV-ul CFMOTO CFORCE 600S este un ATV 4 x 4 de ultimă generație, construit să înfrunte cele mai dure obstacole off road. Varianta modelului 600 cc cu șasiu scurt dispune de cele mai noi inovații și tehnologii în domeniu, promițând să livreze o experiență de pilotare sigură și distractivă, dar mai ales plină de adrenalină.

CFMOTO CFORCE 600S permite acomodarea pilotului în cele mai bune condiții de confort, indiferent de cât de accidentate sunt drumurile pe care le parcurge acesta. Vehiculul CFMOTO de față este destinat doar pentru pilotarea de către o persoană. Oferă capacitate de remorcare de 396 kg (873 lbs), dispune de troliu de capacitate 1360 kg și cârlig 2 inch, fapt ce subliniază caracterul său utilitar.

CFORCE 600S se bazează pe un motor monocilindru, 580 cc, SOHC, 4 valve, 4 timpi, pe răcire cu lichid, pe injecție electronică (de la Bosch), capabil să livreze 40 cai putere, dotat cu pornire electronică și cuplat la o cutie automată CVTECH cu trepte P / R / N / H / L.

CFMOTO CForce 600S, un ATV midsize perfect pentru plimbări de agrement în medii off road diversificate

Din punct de vedere al șasiului, CForce 600S beneficiază de suspensii față și spate independente cu braț dublu în A și amortizoare pe ulei, la care se adaugă frâne pe discuri hidraulice cu frână de parcare. Puterea de stopare superioară și manevrabilitatea reprezintă atuuri importante ori de câte ori te vei aventura în off road cu acest vehicul.

Pachetul este completat de jantele din aliaj de aluminiu 12 inch, instrumentarul de bord modern cu afișaj digital cu conectivitate prin Bluetooth, apărători de mâini, faruri LED, priză 12 volți, claxon. Modelul este disponibil cu mai multe opțiuni de culoare: gri (Titanium Grey), portocaliu (Lava Orange), albastru (Royal Blue), camuflaj (True Timber Camo).

Dacă te numeri printre cei care preferă ieșirile în outdoor în defavoarea altor tipuri de distracție, ATV-ul CFMOTO CFORCE 600S poate reprezenta o alegere inspirată de vehicul 4 x 4 de teren. Este partenerul ideal pentru recreație, însă se va dovedi util și atunci când vine vorba de simplificarea unor sarcini de muncă diverse, în preajma cabanei, în gospodărie sau la fermă. Atributele tehnice înalte, tehnologia avansată, componentele de top și look-ul modern al acestui model de ATV categoria midsize sunt demne de luat în considerare. Vehiculele CFMoto pot fi pilotate cu permis B. În cazul în care ai nevoie, vei găsi fără probleme accesorii multiple pentru personalizarea lui CForce 600S, cât și echipamente de protecție ce te ajută să te bucuri la maxim de această experiență.