Boris Becker a descoperit la Țiriac Collection un model Ferrari care a aparținut familiei sale

Boris Becker, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de tenis la nivel mondial, a vizitat de curând galeria Țiriac Collection. Recunoscut drept cel mai tânăr câștigător al Turneului de la Wimbledon, fostul jucător a inclus în programul călătoriei sale în România și un tur complet al colecției auto din Otopeni.

Boris Bekker în vizită la Țiriac Collection
Boris Bekker în vizită la Țiriac Collection

Fostul tenismen s-a fotografiat alături de modele auto de excepție, precum Mercedes-Maybach G650 Landaulet sau Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss Edition. Totodată, a avut surpriza de a descoperi un model Ferrari 400i care a aparținut chiar familiei sale înainte de a fi expus la Țiriac Collection.

boris-becker_tiriac-collection_mclaren-stirling-moss-1 boris-becker_tiriac-collection_mercedes-maybach-g650-landaulet

După ce a admirat toate modelele auto și moto expuse, Boris Becker a notat în cartea de oaspeți a Țiriac Collection:

“Ca un copil într-un magazin cu dulciuri…uimitor, impresionant, wow. Mă voi întoarce în curând să conduc toate mașinile!!!”

boris-becker_tiriac-collection

boris-becker_tiriac-collection_ferrari-400i-1 ferrari-400i_tiriac-collection-1 ferrari-400i_tiriac-collection-2 ferrari-400i_tiriac-collection-3

 Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Galeria a lansat de curând o aplicație proprie pentru smartphone, Țiriac Collection Mobile App, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.