Bentley Motors revine la Pebble Beach

Cel mai luxos model Bentley, Mulsanne Extended Wheelbase, își face debutul în Statele Unite în cadrul Monterey Auto Week, din California. Modelele Bentley de colecție vor fi expuse la diferitele licitații din Pebble Beach, dar și la renumitul Concours d’Elegance. Mai multe licitații din cadrul evenimentului vor include modele vintage ale brandului, două dintre acestea fiind deja evaluate înaintea licitației la peste 1,3 mil $.

Luxoasa limuzină este concepută pentru cei care preferă să călătorească cu șofer, oferind o experiență similară zborului cu o aeronavă de lux. Mulsanne Extended Wheelbase va participa la „Quail: A Motorsport Gathering” pe 19 august și va fi prezentă și pe Concept Lawn, la The Lodge, duminică, pe 21 august.

Un alt model care va debuta în SUA, la Pebble Beach, este Flying Spur V8 S, lansat recent. Poziționându-se în gamă între Flying Spur V8 și nava amiral, W12, V8 S este modificat pentru un plus de putere și performanță, cu un randament mai bun al motorului și cu o suspensie revizuită, oferind o experiență mai precisă la condus.

Bentley Motors returns to Pebble Beach with three North-American debuts (3

La eveniment va participa și cel mai puternic model de serie Bentley din toate timpurile, Continental GT Speed Black Edition. Modelul Continental GT Speed revizuit ridică încă și mai sus standardele de exclusivitate și performanță, livrând o viteză maximă de 331 km/h, dar și un cuplu mai bun și o putere mai mare.

Bentley Motors returns to Pebble Beach with three North-American debuts (2)

Un stil de viață luxos

 Pentru prima dată în istoria de 97 de ani a mărcii Bentley, un cârlig de remorcare a fost creat ca dotare opțională pentru Bentayga și va fi testat în cadrul Monterey Auto Week.

Bentayga va tracta o rulotă Bowlus Road Chief pe circuitul Laguna Seca. Bowlus Road Chief este o companie cu sediul în California, specializată în producția rulotelor de lux finisate manual și cu greutate redusă.

Bentley Motors returns to Pebble Beach with three North-American debuts (1)

„Monterey Auto Week reunește în fiecare an o comunitate extraordinară de clienți și fani entuziaști ai brandului Bentley și este o oportunitate excelentă de a celebra trecutul și prezentul acestui brand emblematic. Ne apropiem cu pași repezi de centenarul Bentley din 2019, iar cele mai noi dintre modelele noastre expuse anul acesta la Pebble Beach reprezintă dovada că ne îndreptăm către un viitor strălucit”, a spus Michael Winkler, Președinte și CEO Bentley Motors Inc.

Modele de colecție vor participa la licitații de prestigiu

Modelele Bentley de colecție vor fi expuse la diferitele licitații din Pebble Beach, dar și la renumitul Concours d’Elegance.

Mai multe licitații din cadrul evenimentului vor include modele vintage ale brandului, două dintre acestea fiind deja evaluate înaintea licitației la peste 1,3 mil $.

Despre Bentley Motors

Bentley Motors este cel mai căutat brand de lux din lume. Sediul companiei din Crewe reunește toate operațiunile de design, cercetare și dezvoltare, inginerie și producția propriu-zisă a celor patru modele – Bentayga, Continental, Flying Spur și Mulsanne. Combinația dintre măiestria artizanală – care valorifică meșteșugurile transmise din generație în generație – expertiza inginerească și tehnologia de ultimă oră este specifică mărcilor auto britanice de lux precum Bentley. Este, de asemenea, un exponent de cea mai înaltă calitate al industriei britanice. În sediul central din Crewe lucrează aproximativ 4000 de angajați.

În România marca Bentley este comercializată de către  Bentley Bucureşti, situat pe B-dul Pipera. nr 1/x. Acesta este al 45-lea dealership al mărcii britanice în Europa continentală.