Audi Tradition și evenimentele din 2019

Audi Tradition și evenimentele din 2019

În acest an, Audi Tradition va participa la mai mult de zece evenimente atât în Germania, cât și în afara ei, pentru a sărbători o aniversare importantă.

Exact acum 70 de ani, predecesorul companiei Audi, Auto Union GmbH, s-a stabilit la Ingolstadt. În ceea ce privește evenimentele clasice, anul acesta regăsim în calendar, “Goodwood Festival of Speed”, “Classic Days at Castle Dyck” și “Donau Classic”, prezentând în acest an un DKW Schnellaster, primul automobil care a fost produs în Ingolstadt.

Audi va participa la “Retro Classic” din Stuttgart între 7 și 19 martie și va oferi spectacolul tradițional la “Techno Classica” de la Essen, între 10 și 14 aprilie. Tradiția Audi va fi prezentă la cea mai mare expoziție de automobile istorice din lume și va apărea sub sloganul “Space Miracle – from the Schnellaster to the Avant”.

La sfârșitul celui de al doilea Război Mondial, Auto Union părea o companie moartă. Cu toate acestea, compania a fost reînființată în 1949 și deși a reînceput timid, în fostele clădiri militare din Upper-Bavaria, Ingolstadt, Auto Union s-a dezvoltat în 70 ani pentru a deveni ceea ce cunoaștem noi astăzi drept AUDI AG. Primele vehicule produse în anul 1949 au fost motocicleta DKW Schnellaster și motocicleta DKW RT 125 W. Schnellaster va participa la “Donau Classic” între 27 și 29 iunie, în timp ce la “Castel Dyck“, între 2 și 4 august va fi disponibil un RT 125 W.

Un eveniment clasic deja, “Goodwood Festival of Speed” din Anglia. Acum treizeci de ani, în 1989, Audi a intrat în US IMSA GTO Series cu un Audi 90 – unul dintre cele mai spectaculoase automobile Audi. Audi 90 IMSA GTO va fi prezent la Goodwood alături de predecesorul său, Audi 200 Quattro Trans Am și o motocicletă DKW UL 500.

Alte evenimente clasice de anul acesta sunt “Heidelber Historic”, între 11 și 13 iulie și “Sachsen Classic”, între 22 și 24 august. Marca cu patru inele va fi prezentă de asemenea la “Bodensee Klassik” între 2 și 4 mai și “Sauerlang Klassik”, între 2 și 5 octombrie. Pentru prima dată, Audi Tradition va participa la “Zoute Grand Prix in Belgian Knokke” între 10 și 13 octombrie și la “Kampenwand Historic motorcycle event” în Aschau, între 13 și 14 iulie. Sezonul se va încheia cu evenimentele dedicate pasionaților de la Audi Forum Neckarsulm (3 noiembrie) și Audi Forum Inglostadt (1 decembrie).