Audi Tradition a spart gheața și va fi prezent la peste 12 evenimente în 2024

Goodwood Festival Of Speed
Sezonul de evenimnete Audi Tradition 2024.

Audi Tradition este pregătit să participe la peste o duzină de evenimente internaționale în 2024, odată cu deschiderea sezonului pentru mașinile clasice. Printre elementele principale ale calendarului de evenimente se numără Festivalul Vitezei de la Goodwood din Anglia (11-14 iulie), două raliuri de mașini clasice la sediile Audi – Donau Classic (27-29 iunie) în Ingolstadt și în împrejurimi și Heidelberg Historic (11-13 iulie) în Neckarsulm – precum și Sachsen Classic în Dresda și Zwickau (15-17 august).

Audi Tradition la Goodwood Festival of Speed, West Sussex, Anglia.

Pentru 2024, muzeul mobil Audi are pregătit, ca întotdeauna, un program variat. Pe lângă expozițiile speciale despre istoria aerodinamicii, muzeul mărcii cu cele patru inele își va continua seria de conferințe și va participa din nou la Ziua Internațională a Muzeelor (19 mai) și la Noaptea Muzeelor (7 septembrie).

Tematica August Horch la muzeul Audi

Pentru Audi Tradition, sezonul de evenimente 2024 începe mai devreme în această iarnă: Ice Race, care a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie în Zell am See, Austria, este urmată de Bremen Classic Motorshow (2-4 februarie), unde Audi Tradition va expune un Audi RS 4 Avant din prima generație la un stand comun cu mărcile Grupului Volkswagen.

Audi Tradition la Ice Race in Zell am See, Austria, ianuarie 2024.

Vizitatorii se pot îndrepta acolo pentru a primi sfaturi privind piesele de schimb pentru mașinile lor clasice. La un weekend după târg, Audi Tradition va pleca la drum în Munții Stâncoși și în Alpi: Un Audi 90 quattro IMSA-GTO și Audi Sport quattro S1 Pikes Peak din 1985 al lui Michèle Mouton vor reprezenta Audi Tradition la Aspen Ice Race (8-10 februarie).

Audi Tradition și evenimentele din 2019

Raliul istoric de iarnă Histo-Monte va avea loc simultan, ducând participanții pe urmele legendarului Raliu Monte Carlo. La acest eveniment, Walter Röhrl va pilota Audi Sport quattro S1 E2, mașina de raliu originală pe care a condus-o în Raliul Monte Carlo din 1986. Röhrl va porni din Cannes și va traversa Col de Turini în etapele 8 și 9, înainte de a se întâlni cu fanii care îi așteaptă pe cvadruplul câștigător al Monte și pe ceilalți piloți la sosirea din Monaco. Două săptămâni mai târziu, Audi Tradition va intra din nou pe gheață la „The Ice” (24-25 februarie) în St. Moritz, Elveția. O săptămână mai târziu, la „Amelia Car Week” (29 februarie – 3 martie), Audi Tradition va prezenta Sport quattro S1 Pikes Peak, în conformitate cu tema Pikes Peak.

Audi Tradition at the Ice Race pe Zell am See, Austria, ianuarie 2024.

De asemenea, în calendarul Audi Tradition vor exista mai multe evenimente importante pentru primăvară și vară. La jumătatea lunii mai, în parteneriat cu Audi France – și cu frumoasele și aerodinamicele vehicule Wanderer și Horch în remorcă, Audi Tradition se va îndrepta spre Vintage Revival Montlhéry (11-12 mai) pe acest circuit de la sud de Paris. La Goodwood Festival of Speed (11-14 iulie), Audi Tradition va înscrie și va prezenta numeroase mașini de curse și piloți legendari din trecutul Audi la Le Mans și în raliuri. Amintind de epoca raliurilor Audi din anii 1980, Audi Tradition se va alătura în acest an Festivalului Eifel Rallye (15-17 august) de la Daun și va oferi fanilor și spectatorilor o călătorie în timp prin istoria raliurilor. International Edelweiß Bergpreis de pe Roßfeld din Berchtesgaden (27-29 septembrie) va încheia sezonul de evenimente. În conformitate cu tema „Mașini de curse ale familiei Stuck”, Audi Tradition va înscrie un automobil de curse Auto Union Type C cu anvelope duble.