A apărut numărul 17 al revistei MotorClasic&Youngtimer (3/2019)

MotorClasic&youngtimer
MotorClasic&youngtimer

A apărut numărul 17 al revistei MotorClasic&Youngtimer (3/2019). Se distribuie împreună cu suplimentul oferit gratuit „Citroen 100”

O nouă ediție de excepție dedicată aniversărilor de marcă și eleganței. Am încercat și acum s= găsim un echilibru între zona „istorică” și cea dedicată „youngtimerelor” oferind credem noi tot ce este mai relevant pentru cele două lumi.

Eleganță

La invitația mărcii Citroen am fost prezenți la Concursul de Eleganță de la Sinaia, cu siguranță cea mai bine organizată ediție de până acum, în epoca modernă. O ediție în care surprizele s-au ținut lanț, înclusiv în privința câștigătorului „Best of Show”, dar și a evenimentelor și expozițiilor conexe precum aniversarea a 60 de ani pentru marca MINI, centenarul BMW Motorrad sau Citroen 100 de ani.

MotorClasic&youngtimer
MotorClasic & youngtimer 17

Ca în fiecare an, BMW România s-a implicat în organizarea și susținerea acestui eveniment, efortul fiind susținut de expunerea în premieră a două exponate istorice: modelul BMW 328 cu care legendarul Petre Cristea câștiga în 1938 Eifelrennen și un model BMW 327 Cabrio achiziționat de nou din România în 1938, erou într-o epopee a perioadei comuniste. Un vehicul conservat aflat în colecția BMW Classic Group.

Muzee și Expoziții

Dacă ești pasionat de istoria automobilului, nu rata o excursie la Stuttgart pentru a vizita Mercedes-Benz Museum, care oglindește peste 130 de ani de istorie a automobilului. Noi am  încercat să punem în lumină cele mai importante exponate, dar pentru a înțelege întregul concept expozițional trebuie să fii prezent acolo.

MotorClasic&youngtimer
MotorClasic&youngtimer

Epoca V8 din două perspective

Match-ul ediției îl reprezintă o comparație între modele Ferrari echipate cu motoare V8 amplasate central capabile să ofere pilotului satisfacții enorme.: Ferrari Mondial Quattrovalvole; Ferrari 328 GTS; Ferrari 348 TS și Ferrari F355 Berlinetta. Testul are date tehnice și măsurători pentru o comparație exactă.

Iar dacă nu ai pasiunea de colecționa, dar îți place să călătorești în Germania există un hotel , cu camere tematice auto: Hotelul V8

MotorClasic&youngtimer
MotorClasic&youngtimer

Mai multe detalii în MotorClasic&Youngtimer nr. 18 (iulie- septembrie) 2019

MotorClasic&youngtimer
MotorClasic&youngtimer