Țiriac Collection oferă de Ziua Copilului acces gratuit pentru copii

Miercuri 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Țiriac Collection oferă acces gratuit în galeria sa tuturor copiilor cu vârsta de până în 18 ani.

Țiriac Collection, unica galerie auto și moto privată deschisă publicului din România, sărbătorește Ziua Internațională a Copilului, celebrată anual în data de 1 iunie, și oferă acces gratuit în galerie tuturor copiilor cu vârste sub 18 ani. Astfel, galeria va fi deschisă în ziua de miercuri, 1 iunie, în intervalul orar 12:00-19:00, iar cei mici sunt așteptați să beneficieze de un tur gratuit.

În paralel, părinții sau însoțitorii copiilor pot vizita galeria în bază de bilet de acces. Prețul unui bilet pentru adulți este de 20 de lei, în timp ce pensionarii beneficiază de reducere, având un cost de 10 lei.

Acțiunea reprezintă o oportunitate inedită pentru copiii pasionați de domeniului auto și nu numai, de a viziona galeria ce reunește colecția de automobile și motociclete a domnului Ion Țiriac, integrând peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante ce evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Galeria Țiriac Collection este localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289.

Țiriac Collection dispune de o aplicație proprie pentru smartphone, Tiriac Collection Mobile App, accesibilă în sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro, pe pagina de Facebook sau pe contul Instagram aparținând galeriei.

Foto: Țiriac Collection