ȚIRIAC COLLECTION CELEBREAZĂ 5 ANI

Țiriac Collection, singura colecţie personală de automobile și motociclete din România deschisă publicului celebrează pe data de 14 noiembrie, 5 ani de la inaugurare. Este vorba despre o colecție impresionantă care îmbină într-un mod excepțional valoarea istorică cu forța și dinamismul prezentului.

Din aprilie 2015, galeria este accesibilă pasionaţilor de cai putere într-o variantă extinsă cu o suprafaţă de 4.300 mp, dublu faţă de spaţiul iniţial care a fost inaugurat în noiembrie 2013 iar numărul exponatelor a fost de asemenea dublat comparativ cu cele circa 70 de la inaugurare. Galeria găzduieşte în prezent peste 150 de modele excepționale care însumează mai mult de 30.000 de cai putere.

Omul de afaceri Ion Tiriac are în colecția sa peste 250 de exemplare iar periodic, în configurația expoziției intervin îmbunătățiri. O parte din cele expuse vor fi înlocuite cu altele care sunt acum ținute departe de ochii publicului.

Galeria Țiriac Collection este situată pe Calea Bucureştilor nr. 289, vizavi de Aeroportul Internaţional Henri Coandă, poate fi vizitată de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-19:00. Cu doar 15 lei aveți acces la un univers formidabil, plin cu cele mai interesante modele din istorie.