Suspensie KW Classic pentru Mercedes-Benz 190 (W201)

Deoarece tehnologia a evoluat, este o idee bună să montăm o suspensie performantă pe maşina noastră clasică.

 

Parte a programului de extindere a gamei clasice, KW Automotive a dezvoltat un kit de suspensie pentru Mercedes-Benz 190 (W201). Spre deosebire de alte soluţii, de exemplu, utilizare în motorsport, suspensia propusă de KW este convertită la MacPherson pentru puntea faţă. Utilizând această soluţie, maşina poate fi coborâtă cu până la 65mm. Amortizoarele sunt ajustabile separat în compresie şi detentă. Astfel, suspensia poate fi programată pentru un rulaj confortabil sau sportiv.

In 1982, Mercedes-Benz 190 era primul sedan cu suspensie spate de tip multilink. Puntea faţă nu avea un design MacPherson. Din acest motiv, arcurile şi amortizoarele din faţă sunt montate separat.

 

Mai tare ca Mercedes-Benz AMG Black Series

 

Mulţi fani ai modelului Mercedes-Benz 190 vor opta cu siguranţă pentru suspensia dezvoltată de KW deoarece beneficiază de cel mai simplu mod de ajustare al gărzii la sol dar şi al confortului.

Un Mercedes-Benz 190 echipat cu Varianta 3 a kit-ului KW este mult mai dinamic decât ceea ce acum 35 de ani era considerată o suspensie de top. Aşadar, astăzi, suspensia KW o înlocuieşte cu succes pe cea a modelului de referinţă Mercedes-Benz AMG Black Series. Amortizoarele sunt reglabile pe detentă, pe o plajă de 16 click-uri. Pe compresie, suspensia poate fi selectată prin 12 click-uri. Tehnologie din motorsport pentru o clasică …clasică.