Raliul „Wine & Classics by Zass editia II” – 6-7 august 2022

Raliul „Wine & Classics by Zass editia II"
Raliul „Wine & Classics by Zass editia II"

Între  6 și 7 august 2022 se desfșoară raliul „Wine & Classics by Zass editia II”, a patra etapă a CRRVI – Campionatul Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice.

Retromobil Club România anunță că au început înscrierile pentru „Wine and Classics by ZASS ediția II”. Acesta se va desfășura în perioada 6-7 august 2022.

Mașinile de epocă ies din garaje

Wine and Classics by ZASS este etapa a IV-a din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice organizat de Retromobil Club Romania.

De data asta traseul cursei amicale va fi unul necunoscut pentru participanți. Raliul se mută de pe drumurile din Ardeal pe drumurile vinului. Traseul etapei va avea cca 380km pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Urlați – Mizil – Buzău.

„Primul” printre Busuioace

Wine and Classics by ZASS este la ediția a doua. La eveniment vor participa 35 de mașini. Înscrierile pentru raliu se pot face în mai multe categorii, regulamentul concursului detailează categoriile și clasele vehiculelor eligibile.

Program

Evenimentul începe la Bucuresti în data de 6 august la ora 7:30 cu inscrieri si verificari tehnice și cursa va începe la ora 10. Se va parcurge traseul cursei de cca 380km în șase etape. În prima zi vom avea cca 240km pe traseul, În a doua zi traseul pornește de la Buzau către Urlati. Pe parcurs se vor vizita crame de vin și locații de cultură precumTabăra de sculptură de la Măgura.

Finish-ul va fi în Buzau, unde va avea loc și premierea concurenților.

Raliul „Drumul Vinului” – Bihor, 15-16 iulie 2022 – Etapa a 3-a a CRRVI – Campionatul Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice

Pentru mai multe informații accesați siteul destinat evenimentului: http://www.wineandclassics.ro/

Acest eveniment este organizat de Classic Car Club Mureș împreună cu Retromobil Club România și ZASS România. Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijin și implicare!

Pentru informații și detalii contactați:
Laszlo Robert
0744-339766
www.ClassicCarClub.ro