Pirelli lansează un nou website dedicat Calendarului Pirelli

Primele secvențe din culisele ediției 2017 a celebrului calendar Pirelli sunt disponibile pe noul website dedicat, WWW.PIRELLICALENDAR.COM. Povești, imagini și videoclipuri care descriu lumea artei, obiceiurilor și stilului într-o suită de materiale în exclusivitate, inclusiv un interviu cu Andrea Bocelli.

Icons_english

Pirelli lansează un nou website dedicat Calendarului Pirelli pentru a-i face cunoscută povestea și, mai presus de toate, pentru a dezvălui diversele etape de creație a viitoarei ediții. Online începând de astăzi, www.pirellicalendar.com este o nouă versiune a platformei digitale care, prin intermediul filmelor, fotografiilor și diverselor interviuri acordate în exclusivitate, oferă vizitatorilor posibilitatea de a descoperi peste 50 de ani de istorie a The CalTM și de a experimenta culisele noului Calendar urmând, pas cu pas, alături de autorul sau Peter Lindbergh, procesul de realizare a editiei 2017, ce va fi lansată la finalul lunii noiembrie.

Un prim interviu cu marele fotograf german, imagini de la locațiile noului Calendar și un videoclip ce surprinde atmosfera din spatele camerelor sunt doar câteva dintre materialele în exclusivitate disponibile începând de astăzi, iar numărul lor va crește pe parcursul săptămânilor viitoare. Mai exact, săptămâna viitoare vor fi dezvaluite numele personalităților prezente în editia 2017 a The Cal, alături de primele instantanee din culise.

Noua sectiune Behind The Scenes: Making of The Cal va fi, în principal, cea care va însoți vizitatorii pe parcursul lunilor viitoare, alături de echipa Pirelli, permițându-le să descopere procesul artistic al unui fotograf de prestigiu.

MakingOfTheCal_english

Și nu doar atat, sectiunea Icons dedicată dialogului cu cei mai de seama reprezentanți ai lumii artei, culturii, divertismentului, modei, sportului și muzicii ─ este îmbogățită, începând de astăzi, cu un interviu în exclusivitate cu Andrea Bocelli, în completarea celor deja oferite de Roberto Bolle, Candice Huffine, Tommy Hilfiger, Marc Newson și Serena Williams.

Poveștile, curiozitățile și inițiativele aparținând Calendarului ce au legatură cu lumea artei, precum expozițiile sau prezentările la nivel internațional, fac acum obiectul sectțunii Stories.

Cele 43 de editii ale Calendarului sunt prezentate în detaliu în secțiunea Time Machine, unde imaginile și filmările din culise sunt structurate pe decade, constituind o călătorie virtuală în evoluția esteticii și obiceiurilor, întregită prin comentariile care contextualizează perioadele din perspectiva istorică și politică.

Website-ul www.pirellicalendar.com însoțeste proiectul www.pirelli.com care, de la lansarea sa, cu 9 luni în urmă, a inregistrat peste 1 milion de vizitatori, interesati să descopere poveștile de zi cu zi ale companiei, de la produse la cultură, de la business la management sustenabil, de la Calendarul Pirelli la Motorsport.

HomePage_english