„Oldtimer Show” Budapesta, Muzeul Feroviar (5-7 aprilie 2019)

Oldtimer Show Budapesta 2019

Vizitați Festivalul Oldtimer, cel mai mare show retro din Europa Centrală și de Est!

Oldtimer Show Budapesta 2019

Oldtimer Show vă așteaptă în 2019.cu mai multe automobile și motociclete mai vechi de 100 de ani. Pe o areie de expunere ce se întinte pe mai bine de 10 hectare vor fi prezente peste 500 de vehicule. O cifră care poate nu pare mare, dar care acoperă întreaga paletă de automobile clasice între 120 și 20 de ani vechime. Vor fi expuse vehicule entice, mașini clasice, youngtimer, modele americane, motociclete, tractoare, autobuze, camioane, vehicule militare, locomotive cu abur și vagoane feroviare. Chiar și vehiculul dvs. clasic poate fi inlcus în expoziție, pentru colacționarii din România, organizatorul oferind condiții deosebite. Doritorii sunt așteptați să aplice printr-un  e-mail care trebuie să includă numele, datele de contact și fotografiile vehiculelor ce se doresc a fi expuse. Organizatorul oferă gratuit cazare pentru expozanții străini în apropierea Museului Feroviar. Sunt așteptate de asemenea și companii care se ocupă de restaurări sau comercializarea de vehicule clasice. Pentru acest tip de companii se oferă o zonă de expoziție standard la un preț rezonabil, amenajat atât pentru expoziție cât și pentru discuții cu vizitatorii, standurile amenajate fiind echipame cu mobilier de epocă.

Oldtimer Show este organizat pe durata a trei zile: vineri, sâmbătă și duminică. Instalarea standurilor începe însă pe 2 aprilie. Zona de expoziție este Muzeul Feroviar din Ungaria, care beneficiază de condiții de securitate foarte bune și parcări. Cazarea se face în apartamente Premium care se află la numai 900m de Muzeul Feroviar din Ungaria.

Colecționarii privați și cluburile de vehicule de epocă, care expun, nu trebuie să fie permanent prezenți la locație, organizatorul ocupându-se de supravegherea vehiculelor. Secțiunile expoziției sunt delimitate cu cabluri din frânghie, vizitatorilor nefiindu-le permis accesul. Pentru asta au fost angajați special agenți de pază și doamne hostess îmbrăcate în costume de epocă din diverse perioade. Astfel, se pot vizita cu un autocar special pus la dispoziție, centru orașului Budapesta și principalele obiective turistice: Parlamentul, castelul Buda, Cetatea, Catedrala etc.

Harta evenimentului precum și alte informații utile pot fi găsite pe site-ul oficial al expoziției www.oldtimershow.hu.

Toate vehiculele expuse vor participa la un concurs de frumusețe. Juriul va acorda peste 33 de premii pentru cele mai frumoase vehicule expuse, pe diverse categorii. Vehiculele participante vor primi o plachetă de bronz emisă de Oldtimer Show.

Harta evenimentului precum și alte informații utile pot fi găsite pe site-ul oficial al expoziției www.oldtimershow.hu și pe pagina de Facebook.