MotorClasic&Youngtimer nr. 16

MotorClasic & Youngtimer nr. 16
MotorClasic & Youngtimer nr. 16

Află prețul a peste 1000 de automobile cu potențial clasic, adică 1000 de motive pentru care trebuie să-ți faci loc în garaj.

De ce MotorClasic&Youngtimer?

Aud aproape mereu, în stânga și în dreapta că revsitele tipărite nu prea își mai au rostul, că astăzi toată informația este la un click distanță. Nimic mai adevărat, dar totodată nimic mai fals. Ce fel de informație este la un click distanță? Cine sunt în majoritatea lor cei care își dau cu părerea pe internet? Cum deosebești un articol sincer și documentat de unul „plătit”? Cât timp ai la dispoziție ca să cauți în mii de pagini ceea ce te interesează? Și asta în condițiile în care știi ce te interesează pentru că dacă ești la început de drum în dorința de a achiziționa o mașină clasică atunci căutările tale vor tinde asimptotic către eternitate. Și aceste întrebări pot curge la infinit…

Pot face însă o singură paralelă: dacă ai o problemă de sănătate te tratezi citind pe internet sau te duci la un medic? Si nu la orice medic, ci la unul specializat.

De ce  în cazul unei achiziții, a unei mașini clasice spre exemplu, nu ai apela tot la specialiști la acei oameni care își dedică, la fel ca și medicii, întreaga viață și experiență profesională acestui domeniu?

Citește în MotorClasic&Youngtimer nr 16:

MECI: Primele patru generații GOLF GTI față în față? Plus modelele Golf GTI prezentate și care au un mare potențial clasic!

TEST: Ferrari 308 GTS

EXPO: În vizită la Stuttgart, chiar în fieful constructorilor germani pentru a asista la „Marea sărbătoare Mercedes” de la Retro Classic Stuttgart

SUPERCAR: Ferrari 456 GT

BUGET 5000Euro: BMW 325ix (prima integrală a constructorului bavarez)

LISTA DE PREȚURI: prețul pentru 1000 de automobile ce pot fi cumpărate imediat

MotorClasic & Youngtimer nr. 16
MotorClasic & Youngtimer nr. 16