Bucharest OnTrack Fest intră în linie dreaptă pentru organizarea ediției 2020

Bucharest OnTrack Fest

Bucharest OnTrack Fest intra în linie dreaptă pentru organizarea ediției 2020. În urma anunțului măsurilor de relaxare legate de COVID-19 făcut de autoritatile statului, echipa organizatorică a Bucharest OnTrack Fest a finalizat forma de desfășurare a evenimentului pentru 2020.

Foto:organizator

O nouă formulă adaptată măsurilor de distanțare socială

Bucharest OnTrack Fest 2020 se va desfasura într-o formulă nouă, adaptată necesităților asigurării măsurilor de siguranță a participanților și fără spectatori. Așadar, partea competițională va avea loc sâmbătă 11 iulie la gazda tradiționala – Academia Titi Aur – fără spectator, iar ceremonia de premiere va avea loc duminică 12 iulie, la un cocktail în aer liber într-o locație din București care va fi comunicată.

Bucharest OnTrack Fest

„Am avut mari emoții dacă va fi sau nu posibil să desfășurăm și în acest an festivalul automobilistic mult așteptat, de aceea echipa noastră pregătise mai multe scenarii cu variante de desfășurare a evenimentului. Până la urmă formatul pentru care am optat dă posibilitatea, chiar și celor din zonele îndepărtate ale țării care doresc să participe, să fie prezenți la partea competițională, iar duminică, după cocktail și ceremonia de premiere să aibă posibilitatea de a se întoarce acasă în siguranță” a declarat organizatorul evenimentului, Georgios Ladopoulos.

Noi categorii de automobile

Noutățile acestui an sunt  introducerea categoriei dedicată mașinilor electrice și hibride precum și extinderea categoriei „Experti” la mașini moderne, fie ele de raliu, circuit, coastă, monoposturi sau prototipuri.

Aceste noutăți dau posibilitatea și altor categorii de pasionați să participe la Bucharest OnTrack Fest care acum acoperă practic tot ceeea ce înseamnă automobilism și motociclism din Romania, fiind cel mai complex festival din țară.

Bucharest OnTrack Fest 2020
Bucharest OnTrack Fest intra în linie dreaptă pentru organizarea ediției 2020

Categoriile la care se pot înscrie concurenții sunt: Moto, Off-Road, Classic, Sport, Youngtimer, Electrice și Experti.

De remarcat este faptul că la această competiție nu se merge contra cronometru, concurentii având ca obiectiv menținerea unei viteze constante la fiecare tur de pistă.

Participarea la Festival este posibilă doar prin înscriere online accesând link-ul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdo_nq8VuqcGoQZ48kvAVeqV0iz6TswruVt3xGldrYhwkJLtg/viewform

Urmând procedura de înscriere, puteți descărca și Regulamentul General care conține toate informațiile necesare.

Festivalul este deschis tuturor pasionaților de automobilism însă nu numai competiția este importanta ci și posibilitatea de socializare cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni.

Bucharest OnTrack Fest 2020

Festivitate de premiere, cocktail și socializare

Prin urmare, duminica, în locația unde se desfășoară cocktailul și ceremonia de premiere, vor avea loc mai multe evenimente paralele cum ar fi o expoziție de pictură tematica a artiștilor pasionați de automobile precum și o prezentare de vinuri.

Pentru alte informații vă puteti adresa organizatorului la adresa de mail:  office@justclassics.ro

Află cum a fost la ediția 2019 a Bucharest OnTrack Fest