Anunț: Oldtimer Show 13-15 Aprilie, 2018 Budapesta, “Vasuttörténeti Park” Muzeul Căilor Ferate

Dragi iubitori ai mașinilor de epocă! În 2018 Oldtimer Show Company revine cu o expoziție de materiale noi. Vor fi expuse mașini și motociclete de epocă mai vechi de 100 de ani, vehicule  care nu au mai fost prezentate până acum, motociclete și tractoare, achiziții recente ale colecționarilor vechi și noi, respectiv munca recent finalizată a unor restauratori.

facebook-plakat-23

Vino să vezi unul dintre cele mai mari festivaluri oldtimer din Europa Centrală și de Est. În complexul de 10 hectare vor fii expuse 500 de vehicule de epocă. Cele 500 de vehicule nu par mult, dar prin asta înțelegem 500 diferite tipuri de vehicule, cu o vechime de la 20  până la 120 de ani. Vor fi expuse următoarele mașini de epocă (oldtimer și youngtimer),automobile americane, mașinile blocului comunist, motociclete de epocă, motociclete oldtimer, tractoare, motociclete cu ataș, autobuze, camioane, vehicule militare, locomotive cu abur și vagoane.

Clipul de prezentare poate fi vizionat AICI

Printre vehiculele expuse poate fi inclus și al tău. Așteptăm înscrierile colecționarilor de oldtimere și cluburilor. Înscrierea se face prin e-mail. La înscriere vă rugăm menționați: numele, datele de contact și trimiteți fotografii despre vehiculele ce urmează a fi expuse. Pe lângă colecționarii privați și cluburi, se mai pot înscrie și firme care se ocupă de restaurarea sau comercializarea vehiculelor de epocă.

fiat-522l

Evenimentul Oldtimer Show durează 3 zile: vineri, sâmbătă, duminică. Decorarea sălilor de expoziție va începe marți, 10 Aprilie. Se poate veni și marțea, dacă cineva dorește o instalare mai complexă. Locația evenimentului este Muzeul Cailor ferate Maghiare (Magyar Vasuttorteneti Park), unde condițiile de securitate sunt foarte bune. Parcul beneficiază de propriul sistem de securitate (pază, câini de pază, sistem supraveghere video). În plus, organizatorii au un serviciu de securitate separat, cu pază de 24 ore din 24. La fața locului sunt parcări mari pentru mașini și autobuze. Pentru expozanți există o parcare separată: P2. Pe tot parcursul evenimentului Oldtimer Show vor circula 2 autobuze (Fesztiválbusz) dus-întors între parcul Vasuttörténeti și Gara de Vest (Nyugati-Pályaudvar).

Colecționarii și cluburile de mașini de epocă veniți la eveniment nu trebuie să stea permanent la fața locului să aibă grijă de vehicule, pentru că paza vehiculelor se face către organizatori.  Secțiile de expoziție sunt înconjurate de geamanduri și cordoane. În înteriorul acestora vizitatorii nu au acces.

Cu autobuzul Fesztiválbusz participanții pot ajunge în centru și pot vizita atracțiile orașului Budapesta: Palatul Parlamentului, Cetatea Budai, Citadela de pe Dealul Gellért, Basilica Sfântul Ștefan, Piața Eroilor, etc. În incinta zonei evenimentului vizitatorii pot intra prin 4 accese. Harta zonei se găsește la intrări și pe siteul www.oldtimershow.hu. La fiecare intrare sunt case de bilete și terminale POS. Expozanții vor primii o brățară cu care vor putea intra și ieși din zona de expoziție timp de trei zile.

Toate vehiculele expuse vor participa la un concurs de frumusețe oldtimer. Juriul va acorda în total 35 de premii în diferite categorii pentru cele mai frumoase vehicule. Toate vehiculele expuse vor primii ca amintire o placă Oldtimer Show din bronz. În zona Parcului Víztorony o să fie organizat Reuniunea Oldtimer, unde se poate veni și parca cu vehicule de epocă. La întâlnire pot participa doar vehicule oldtimer de calitate impecabilă.

oldtimershow-2018-logo-jpg

La Oldtimer Show sunt așteptați nu doar profesioniști, ci și vizitatori, mai ales familii. Pe cele 10 hectare vor fi organizate mai multe activități: Expoziție de Aventură, Expoziție de mașini tunate, demonstrații de vehicule militare, porniri de tractoare și motoare, Casa de țară Csabai, grădină zoologică, loc de joacă, târg de artizanat, etc. Pe strada Gasztro se pot gusta și cumpăra cârnați, cașcavaluri, bere, vinuri și țuică. Pe lângă aceste produse se mai pot găsi mărfuri expuse în strada Kézműves și Vásártér.  La eveniment vor opera unități de alimentație publice profesioniste, unde clienții străini vor putea gusta din mâncăruri tradiționale ungurești.  În zonă vor fi amenajate WC-uri publice. Parcarea este gratuită.

Pentru vizitatorii veniți din străinătate se oferă cazare la 900 metri de Parcul Vasuttörténeti în Apartamentele Prémium. Pentru rezervarea camerei la un preț avantajos intrați pe siteul www.oldtimershow.hu.

Vizitează siteul evenimentului pentru mai multe informații, fotografii și clipuri video. Dă un like paginii de facebook Oldtimer Show și invită-ți prietenii la acest eveniment.

Oldtimer Show Budapesta 2017